Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gesto fair play se Paběnicím vrátilo v podobě třech bodů


8

Jestřábí Lhota měla po třech kolech na svém kontě sedm bodů. To je skvělý start pro nováčka soutěže. Paběnice před utkáním nebyly moc pozadu, protože bodů měly šest. Ve vzájemném utkání bylo k vidění gesto fair play, pět branek nebo třeba exligový Tomas Radzinevičius v dresu Paběnic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mužátkovo gesto fair play

Od úvodních minut byli více na míči hosté. Domácí zahrozili několika rohovými kopy. První šanci utkání měli domácí. Martínek unikl obraně Paběnic, ale branku z bezprostřední blízkosti přestřelil. Hosté mohli zahrávat pokutový kop, ale Dominik Mužátko předvedl gesto fair play, které zaslouží uznání a pokutový kop nechal odvolat! V závěru první půle se mohli dostat do vedení domácí, když se před prázdnou bránou objevil Kupka, ale odkrytou bránu přestřelil.

Odměna Paběnicím za Mužátkovo gesto

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. Ve 48' vyrobili domácí zbytečný pokutový kop a z branky se radoval Šindelář 0:1! V 67' se mohli radovat i domácí, když se prosadil Záhora a vyrovnal 1:1! Domácím radost dlouho nevydržela, protože v 69' poslal hosty znovu do vedení Kracík 1:2! V 71' udeřili hosté znovu, když se prosadil exligový Radzinevičius 1:3! Domácí se dočkali ještě snížení, když Krajíček nedal z přímého kopu brankáři Výbornému šanci 2:3! Vyrovnat už se domácím nepodařilo a tak ze souboje nováčků odcházejí spokojenější hostující Paběnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): Zápas proti Paběnicím se nám bohužel nepovedl. Kdybychom proměnili své tutové šance, tak bychom vyhráli. Takhle nemáme ani bod. Gratuluji Paběnicím k výhře a k jejich fair play, kterou ukázali v zápase.

TJ Sokol Paběnice
Jaroslav Vlach (trenér): Před zápasem jsem řešil komplikace se sestavou kvůli souběžnému termínu utkání B mužstva. Naštěstí jsme to dali dohromady. Těsně před přestávkou jsme mohli zahrávat pokutový kop. Dominik Mužátko penaltu ale odvolal. Určitě mu za toto velké gesto fair play patří uznání. Čtyři minuty před koncem snížili domácí z trestného kopu na 2:3 a ještě jsme se strachovali o výsledek. Závěr jsme ale odbojovali. Všem, co dnes nastoupili patří dík a jsme rádi za tři body z venku.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - F. Krajíček [-] , F. Dvořák [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , T. Kubíček [-] , A. Krupka [-] (70. M. Foršt [-] ) , M. Mikeš [-] , D. Kubánek [-] (75. V. Černý [-] ) , D. Záhora [-] , T. Vlasák [-]

TJ Sokol Paběnice
T. Výborný [-] - D. Mužátko [-] , R. Richard [-] , J. Špičák [-] , J. Šindelář [-] , T. Radzinevičius [-] (91. L. Čáp [-] ) , M. Votava [-] , M. Záhrobský [-] (73. R. Metlushko [-] ) , M. Kracík [-] , M. Svoboda [-] , M. Blahník [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: PÍSAŘÍK Michal - MRÁZEK Radek, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Souboj nováčků vyjde lépe Jestřábí Lhotě. Kdyby se hrálo v Paběnicích, tak by výsledek byl obráceně. Vyrovnané utkání zvládnou domácí. 3:2

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích