Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim přestřílela Býchory. Trenér Vaňkát na lavičce Býchor skončil


Branky


8

Býchory neměly po třech kolech v tabulce nula bodů. Teď k nim přijel loňský vítěz a jeden z favoritů soutěže, Velim. Ta měla na svém kontě po třech kolech čtyři body a v minulých kolech se trápila v koncovce. Velim dokázala Býchory doslova přestřílet a po utkání na lavičce Býchor skončil trenér Vaňkát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek v poločase

Od úvodních minut bylo na hřišti pěkně živo. Ve 3' otevřel skóre hostující Ceral 0:1! Domácí přišli s odpovědí velmi brzy. Ve 4' vyrovnával Pelikán na 1:1! V 17' už bylo skóre znovu na straně Velimi, když se podruhé v utkání trefil Ceral 1:2! Ve 30' zvyšoval Kopáček na 1:3! Býchory dokázaly před přestávkou snížit Chvalovským na 2:3! To však z první půle nebylo všechno, protože ve 42' Němec vrátil Velimi dvoubrankový náskok 2:4!

Velim si došla pro tři body

Ve druhém poločase znovu udeřili jako první hosté. V 56' zvyšoval Vokřál na 2:5! V 60' se podruhé v zápase prosadil i Němec a bylo to 2:6! Za domácí dokázal snížit v 76' Lev 3:6! Hosté udeřili ještě v 87', když jejich sedmou branku vstřelil střídající Nejedlý 3:7! Poslední slovo v utkání měl domácí Málek, který už pouze upravil v 90' na konečných 4:7!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát (trenér): Dostali jsme se do kritické situace. Po čtyřech zápasech jsme bez bodů. Naše defenzivní fáze má zásadní trhliny, neobsazujeme hráče, špatně zachytáváme náběhy soupeřových hráčů, nebo jsme nedůrazní. Několik gólů dal soupeř do prázdné brány. Aby mužstvo dostalo nový impuls a nastartovalo se, rozhodl jsem se skončit jako hlavní trenér.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Zasloužené vítězství, které je pro nás důležité z hlediska pohody. Výsledek je sice trochu divoký, ale získali jsme tři body, předvedli jsme kvalitní výkon, vytvořili si opět dostatek gólových šancí a co je podstatné, většinu z nich jsme proměnili. To nás v předchozích dvou zápasech trápilo. Všechny naše branky padly po přesných centrech nebo z rychlých brejků. Dnes to bylo ode všech zodpovědně odehrané a odbojované.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - O. Vaňkát [-] (46. V. Chadraba [-] ) , A. Jehlička [-] , J. Vyhnánek [-] , A. Vyhnánek [-] , L. Lev [-] , R. Pelikán [-] , P. Chlumský [-] , A. Chvalovský [-] (46. M. Málek [-] ) , Z. Vondra [-] , M. Škopek [-] (75. V. Kainar [-] )

FC Velim B
L. Svoboda [-] - O. Vokřál [-] , J. Jelínek [-] , J. Vlk [-] (22. J. Pych [-] ) , M. Bláža [-] - V. Kopáček [-] , T. Kmoch [-] (73. M. Kosina [-] ) , L. Vlk [-] (46. D. Nejedlý [-] ) , M. Vácha [-] - T. Němec [-] (78. J. Zajíc [-] ) , J. Ceral [-]

ŽK: 51. V. Chadraba .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Kocman Jakub - NĚMEČEK Josef, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Sice Velim doma ztratila s Vykání, ale zaváhání dokáže napravit. 3:4

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů