T. Vobořil 8. (p.)
O. Bejbl 57.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyhrál Městec Králové a pokračuje bez ztráty bodu


Branky


8. T. Vobořil (p.) , 57. O. Bejbl
8

Před utkáním hovořilo postavení v tabulce jasně. Kdo vyhraje, tak půjde do čela. Městec byl jediným stoprocentním týmem a Semice zaostávaly o dva body. Vzájemné utkání bylo plné taktiky a lépe vyšlo domácímu Městci Králové , který tak zůstává na čele tabulky s plným počtem 12 bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o střed hřiště a penalta

Utkání začalo opatrně a čekalo se na chyby. Ta první přišla na straně Semic v 8', rozhodčí zapískal pokutový kop ke kterému se postavil Vobořil a i když brankář Hons vystihl směr střely, tak na míč nedosáhl 1:0! Ve 12' se hnal za vyrovnáním po Kubělově přihrávce Jareš, ale zakončit nedokázal. Ve 20' vyslali domácí nebezpečnou střelu, ale pozorný Hons dokázal tento pokus pěkným zákrokem vyrazit na roh. Hosté chtěli vyrovnat a vypracovali si několik slibných příležitostí, ale scházel jim klid na kopačkách a do kabin mohli jít šťastnější domácí.

Pojistka pro Městec

Domácí tým dokázal navýšit vedení v 57', když prodloužili rohový kop na přední tyči a míč dostal do sítě Bejbl 2:0! Domácí v dalších minutách sázeli na zabezpečenou obranu a hostům se směrem dopředu moc nedařilo. V 80' nastřelil hostující Rychtařík tyč. Domácí měli šanci po brejkové situaci do otevřené obrany, ale bez gólové radosti. Semicím nebylo souzeno dát branku a šlágr kola skončil výsledkem 2:0 pro domácí Městec Králové.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Zápas plný taktiky! Oba týmy cítily důležitost zápasu, ač je to teprve 4 kolo. Hosté přijeli vyzbrojení silou do osobních soubojů, kterou představovali jejich velcí hráči a s hráčem soutěže Kamlachem. Druhým dechem dodávám, že famózní výkon naší obrany nepustil Honzu Kamlacha prakticky k ničemu. Chválím soupeře za super férový výkon. Rozhodčí za precizně nastavený metr. Svůj tým za excelentní dodržení taktických záměrů, bojovnost a oddanost Městci. Poslední dík patří fanouškům. Krásná atmosféra, to se hraje hned jinak! Na náš náhrdelník výher jsme navlékli další korálek a za týden chceme přidat další.

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí): Dneska i když jsme prohráli, tak budu chválit. Někdy to tak je, hrajete dobře, ale body z toho nejsou. I když dnes jsme si určitě jeden mohli a měli odvézt. Udělali jsme asi čtyři větší chyby a domácí dvě potrestali. Naopak nám by tam dnes asi nespadlo nic. Nutno říct, že domácí na nás byli velmi dobře připraveni. I takticky utkání zvládli dobře a blahopřeji jim k výhře.



Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] , T. Vobořil [-] (89. M. Chudoba [-] ) , J. Sochor [-] (81. P. Havránek [-] ) , P. Šoufek [-] (64. M. Novák [-] ) , T. Nýč [-] , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , J. Šmidrkal [-] (72. O. Janouch [-] ) , R. Tyl [-] , O. Bejbl [-]

AFK Sokol Semice
P. Hons [-] - Š. Jareš [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , J. Kamlach [-] , P. Rychtařík [-] , M. Novák [-] (62. M. Brynych [-] ) , V. Kavka [-] (68. F. Vavroušek [-] ) , M. Machala [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 82. O. Janouch - 48. Š. Bříza , 49. J. Kamlach , 64. V. Kavka .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - CHOVANEC Petr, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný souboj, který skončí nerozhodně. 2:2

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích