Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Paběnice vyhrály i druhé utkání v domácím prostředí


Branky


9

Nováček soutěže z Paběnic získal v prvním kole na domácí půdě tři body, ale v dalším kole prohrály v Pátku. Plaňany hrály první dvě kola před vlastními fanoušky a byly z toho dvě remízy. Teď jely poprvé k venkovnímu utkání. Paběnice svého soupeře skolily i přes to, že se utkání pro ně nevyvíjelo dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňanům vedení dlouho nevydrželo

Hosté vstoupili do zápasu aktivněji. Svého soupeře předčili pohybem a domácí s tím měli velké problémy. Hosté byli za svou aktivitu odměněni ve 25', když si na přetažený centr Žemby naskočil Motrunich a hlavou poslal hosty do vedení 0:1! Radost hostů netrvala příliš dlouho, protože už ve 27' našli domácí skulinku v obraně Plaňan a sólový únik zakončil gólem Mužátko 1:1! Domácí začali přebírat iniciativu v utkání, ale další příležitosti už v prvním poločase nevyužili.

Vítězná branka padla z pokutového kopu

Ve druhém poločase přišel zajímavý moment. Hostům byl odmávaný ofsajd u kterého se domnívali, že nebyl a domácí rychle nakopli balón do nesoustředěné obrany a toho využil v 59' Špičák 2:1! V 65' přišla chyba v rozehrávce Plaňan, kterou hasili hosté pouze za cenu pokutového kopu, který bez problémů proměnil Kořínek 3:1! Domácí tým mohl přidat další branky, ale své příležitosti nevyužili. Šance měli i hosté, ale Motrunichův lob přes vyběhnutého Výborného skončil vedle brány a Kuchař se nedokázal prosadit z bezprostřední blízkosti. V nastaveném čase korigoval stav Nedvědil a snížil na konečných 3:2!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Paběnice
Jaroslav Vlach (trenér): Začátek zápasu lépe vyšel hostům. Měli lepší pohyb, my jsme byli všude pozdě. To nám dělalo problémy a z toho vyplynul i vedoucí gól Plaňan. Od té doby jsme do přestávky byli lepší, měli jsme tam i nějaké příležitosti. Ve druhé půli jsme si připravili dostatek šancí, zvýšili na 3:1. Hráli jsme dobře, bojovali a mohli přidat i další branky. Bohužel jsme příležitosti nevyužili a na konci jsme po chybě dostali lacinou branku. I když jsme soupeře potom už do ničeho nepustili, strachovali jsme se o výsledek. Myslím, že jsme získali zasloužené tři body, výhry si vážíme.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Očekávaný těžký zápas. Domácí mají urostlé, silově dobře vybavené hráče a jsou velmi nepříjemní v každém souboji. I z tohoto důvodu jsme změnili rozestavení a především v prvním poločase jsme byli lepším týmem. Hráli jsme dobrý, rychlý kombinační fotbal, který dělal domácím problémy. Zápas jsme si prohráli sami. Udělali jsme řadu nevynucených chyb, které soupeři vždy pomáhají a hlavně dokážeme se rychle dostat před branku soupeře, ale tam naši hračičkové vymýšlí co udělat, místo toho, aby zakončili jednoduše a pokud možno brankově.



Sestavy


TJ Sokol Paběnice
T. Výborný [-] - D. Mužátko [-] (93. M. Pašiak [-] ) , J. Špičák [-] (88. R. Richard [-] ) , J. Šindelář [-] (56. P. Váňa [-] ) , M. Votava [-] , M. Záhrobský [-] , J. Kořínek [-] (85. M. Blahník [-] ) , M. Kracík [-] (87. R. Metlushko [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Vlach [-] , J. Veselý [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - T. Freund [-] (70. M. Čech [-] ) , J. Kuchař [-] , A. Vietrov [-] , K. Rýva [-] (55. O. Shpuryk [-] ) , M. Volavka [-] , D. Žemba [-] , J. Klucska [-] , F. Sosvor [-] (55. J. Nedvědil [-] ) , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-]

ŽK: 73. J. Veselý , 84. D. Mužátko - 45. D. Konůpek , 86. J. Nedvědil , 95. O. Shpuryk .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - MIŽIČ Jan, ŠESTOŘÁD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Střelec
Tip experta: výhra hostů

Boj o tři body rozhodne druhý poločas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů