0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim potkal střelecký kolaps


Branky


9

Domácí Velim v prvním kole nasázela šest branek Sadské a od té doby je to střelecké trápení. Na půdě Městce Králové neproměnila několik příležitostí a přeneslo se to i do zápasu s Vykání. Vykáň zažívá dobrý vstup do sezony. Po remíze v Ostré a domácí výhře proti Jíkvi může slavit velice cenný bod za bezbrankovou remízu na půdě favorizované Velimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance ano, ale branky ne

Domácí tým na svého soupeře vlétl a v úvodní půlhodině měl jednoznačně navrch. Velim zahazovala šanci za šancí. Střela ve velkém vápně v brance neskončila a dva nájezdy na gólmana Šulce také nebyly vyřešeny do gólové radosti. Poté se osmělili i hosté, když brankář Drápela skvěle vyrazil hlavičku po standartní situaci na tyč. V závěru prvního poločasu ještě skončila jedna střela domácích nad brankou.

Branka nepadla ani v druhém poločase

Velim si hned z kraje druhého poločasu vytvořila další příležitost ke skórování, ale ani tentokrát to nevyšlo. Hosté se ve druhém poločase ještě více zaměřili na kvalitní obranu. Domácím se nedařilo prolomit pozornou obranu. Někdy domácím chyběla rychlost, jindy zase přesnost nebo moment překvapení. Vykáň si odváží z Velimi velice cenný bod za remízu 0:0, ke kterému došla pozornou obranou a neproměňováním šancí domácích hráčů.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Další bodová ztráta, tentokrát v domácím prostředí. Stejně jako minulý týden jsme doplatili na proměňování gólových šancí. V prvním poločase jsme do pětadvacáté minuty, po střele ve vápně a dvou nájezdech měli vést o tři branky. Každopádně je to pro nás opět ztráta, kterou si při naší kvalitě rozhodně nemůžeme dovolit.

FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Utkání bylo ve statistikách ze strany domácích v jednoznačné převaze. My jsme se dostali do dvou šancí, ale gólmana jsme nepřekonali. Konečně nám vyšel zápas v defenzivní činnosti. Podařilo se nám uhrát bod za bezbrankovou remízu a to i díky oboum čarodějům v brance.



Sestavy


FC Velim B
M. Drápela [-] - M. Bláža [-] , J. Vlk [-] , O. Vokřál [-] , O. Kosina [-] - T. Kmoch [-] (77. J. Jelínek [-] ) , V. Kopáček [-] (77. M. Kosina [-] ) , A. Korenc [-] (84. J. Zajíc [-] ) , T. Němec [-] - J. Ceral [-] (67. L. Vlk [-] ) , M. Kasal [-]

FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - O. Sakhulov [-] (83. M. Zikmund [-] ) , P. Kujal [-] , M. Kočí [-] , M. Dlouhý [-] (59. D. Kramář [-] ) , D. Kramář [-] , T. Huráb [-] , F. Novotný [-] , P. Beneš [-] , J. Moc [-] , T. Ratner [-]

ŽK: 17. T. Němec , 45. V. Kopáček , 79. T. Kmoch - 45. T. Huráb , 62. P. Beneš , 84. M. Šulc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kovář Otto - BARTŮŠEK Zdeněk, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Střelec
Tip experta: výhra domácích

Kvalitní kádr a domácí prostředí rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích