Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Býchorech zvládla lépe Ostrá


Branky


9

Býchory nevstoupily do sezony po sestupu dobře, když v prvním utkání prohrály na půdě nováčka z Paběnic. Ostrá minulý týden remizovala na domácí půdě s Vykání. Zajímavé utkání nabídlo sedm branek a skončil lépe pro hosty z Ostré.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelikán skóroval před odchodem do šaten

Vstup do utkání vyšel lépe domácím. Hosté se nemohli dostat do hry a domácí tým byl aktivnější. Býchory dokázaly využít volnosti na polovině Ostré a ve 20' se ránou za hranicí velkého vápna prosadil Málek 1:0! Domácím vedení dlouho nevydrželo. Ve 24' nezachytili náběh ze strany a brankáře Holého prostřelil Kukla 1:1! Domácí tým si vzal vedení zpět na svou strany před odchodem do šaten ve 44', když o dlouhý míč zabojoval Pelikán a z úhlu prostřelil Pokorného 2:1!

Ostrá během čtyř minut otočila skóre

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Ve 47' se krásnou ránou z dálky trefil Koblasa a bylo srovnáno 2:2! Ve 49' po pěkné kombinaci přihrával Kadeřábek a míč do brány doklepl Chramosta 2:3! Domácí se dokázali oklepat, ale k brance jim stále něco chybělo. Hosté se dostali také k několika zajímavým brejkovým situacím, ale nepodařilo se je dotáhnout do úspěšného konce. Býchory vrhly všechny síly do útoku a Ostrá toho dokázala využít. V 89' unikl obraně Štejnar a zvýšil na 2:4! Domácí ještě dostali naději, když se po standartní situaci v 90' mohl z gólu radovat Kainar 3:4! Domácí už na vyrovnání neměli čas a tak se Ostrá může radovat ze zisku velice cenných bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát (trenér): Do zápasu jsme vstoupili výborně. Byli jsme aktivnější, hosté neměli do 20. minuty prakticky nic ze hry. Bohužel prvních pět minut druhého poločasu přišel naprostý výpadek. Prohrávali jsme po našich chybách 2:3. Byli jsme lepší osmdesát minut. Chyby v defenzivní části nás ale sráží. Zapracujeme na tom v týdnu a věřím ve výhru v Jíkvi.

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Do zápasu jsme nevstoupili moc dobře. Soupeř měl na naší polovině hodně volnosti a dostával se do zakončení. Do druhé půle jsme vstoupili lépe a během pěti minut se nám podařilo zápas otočit. Zápas byl celkově bojovný, ale férový a velmi dobře zvládnutý ze strany rozhodčích.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - J. Teplý [-] , M. Škopek [-] (51. V. Kainar [-] ) , R. Pelikán [-] , J. Vyhnánek [-] , A. Vyhnánek [-] , L. Lev [-] , O. Vaňkát [-] (75. J. Berger [-] ) , A. Jehlička [-] , P. Chlumský [-] , M. Málek [-] (82. V. Chadraba [-] )

Sportovní sdružení Ostrá
V. Pokorný [-] - J. Kadeřábek [-] (86. T. Hradecký [-] ) , R. Sedlák [-] (69. J. Pavliš [-] ) , D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] , J. Wolf [-] (46. M. Chramosta [-] ) , Š. Koblasa [-] , J. Novák [-] (46. T. Bíma [-] ) , J. Štejnar [-] , T. Birkuš [-] , M. Hradecký [-]

ŽK: 38. J. Vyhnánek , 83. V. Kainar - 47. M. Hradecký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KULANDA Radomír - ŽÁČEK Pavel, SOUKUP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Býchory to budou mít těžké, ale myslím si, že to doma urvou. 2:1

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích