Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň připravila Jíkvi druhou prohru v řadě


Branky


9

Čechie Vykáň v prvním kole uhrála remízu na půdě Ostré. To Jíkev na domácí půdě přenechala všechny body Městci Králové. Zajímavý souboj dvou zkušených týmů vyzněl lépe pro domácí Vykáň, která po vítězství 3:1 slaví první vítězství v novém ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vykáň ve vedení

Do první příležitosti v utkání se dostali hráči Jíkve, ale míč v brance neskončil. Domácí tým se ujal vedení, když se ve 27' prokombinovali středem hřiště a Sakhulov mířil přesně 1:0! Hostující Jíkev měla možnost k vyrovnání, ale v jasné pozici útočník branku netrefil. Domácí tým toho svou kompaktní obranou soupeři moc nedovoloval a do kabin šli spokojenější domácí.

Sakhulov přidal pojistku

Hosté se dočkali vyrovnání v 56', když si na křižný pas počkal Pařízek a střelou k tyči srovnal skóre 1:1! Domácí přišli s okamžitou odpovědí o kterou se postaral zkušený Dlouhý 2:1! Vykáň pokračovala v kompaktní hře a měla více ze hry. Jíkev byla od inkasované branky herně zlomená. V 82' přidal pro domácí pojistku svou druhou brankou v utkání Sakhulov a bylo rozhodnuto 3:1!



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Věděli jsme, že nás čeká velmi těžký zápas. Podařilo se nám konečně vstřelit první branku a neinkasovat do 10 minuty a to i přes to, že si soupeř za stavu 0:0 jednu gólovku vytvořil. Musím přiznat, že jsme hráli kompaktně jako celek a měli celý zápas více ze hry. Ve druhém poločase po naší chybě se hostům z Jíkve podařilo vyrovnat. Na to jsme během dvou minut zareagovali a odskočili zase o jednu branku a v závěru přidali ještě jednu a mohli se radovat z prvního vítězství.

Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Připsali jsme si další prohru, tentokrát po špatném výkonu. Gratuluji soupeři k vítězství.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - O. Sakhulov [-] (88. M. Zikmund [-] ) , P. Kujal [-] , M. Kočí [-] , J. Kočí [-] (21. M. Dlouhý [-] ) , D. Kramář [-] , T. Huráb [-] , F. Novotný [-] , P. Beneš [-] , J. Moc [-] , T. Ratner [-]

Jíkev
M. Blažek [-] - V. Anataciuc [-] (46. M. Ustinov [-] ) , M. Náhlovský [-] , E. Zejmon [-] , P. Pařízek [-] , M. Klimpl [-] , J. Tomášek [-] , Y. Kyrlyk [-] , A. Rusu [-] , P. Mikolanda [-] , J. Schubert [-]

ŽK: 61. P. Pařízek , 76. M. Klimpl , 78. J. Schubert .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POMYKÁČEK Roman - ZUSKIN Petr, ŠESTOŘÁD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Čekám vyrovnané utkání. 1:1

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích