O. Bejbl 20.
J. Šmidrkal 29. (p.)
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec Králové čekal na knockout, ale ten nepřišel


Branky


20. O. Bejbl , 29. J. Šmidrkal (p.) - 26. A. Korenc
9

Domácí Městec zvítězil v minulém kole na půdě zkušené Jíkve. Nyní je čekal o něco tvrdší oříšek v podobě vítěze minulého ročníku. Velim před týdnem nasázela Sadské šest branek, ale kvalitní koncovku nepřenesla do zápasu s Městcem a prohrála těsným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky v první půlhodině

Velim si hned v úvodu vypracovala dvě slibné příležitosti, ale zakončení ze strany skončilo buď vedle nebo orazítkovalo brankovou konstrukci. Ve 20' zahrávali domácí standartní situaci a ve vápně zůstal nikým nestřežený Bejbl, který poslal svůj tým do vedení 1:0! Domácí se neradovali příliš dlouho. Ve 26' poslali hosté centr na zadní tyč, kde se dokázal prosadit Korenc a bylo vyrovnáno 1:1! Divokou pasáž utkání uzavřel domácí Šmidrkal, když proměnil nařízený pokutový kop a vrátil vedení svému týmu 2:1! Velim mohla do poločasu ještě vyrovnat, ale střela z velkého vápna skončila těsně vedle brány Ihnatyshyna.

Červená karta po závěrečném hvizdu

Hosté do druhého poločasu změnili rozestavení a začali svého soupeře přehrávat. Z herní převahy a ne a ne vytěžit brankové příležitosti. Šance přišly až v závěrečné desetiminutovce. Hosté stejně jako v úvodu měli dva úniky ze strany a ani jeden nedokázali přetavit v gól. Zajímavá střela z velkého vápna skončila nad brankou. V 92' dostal za strčení do soupeře žlutou kartu brankář Velimi Svoboda. Po závěrečném hvizdu udělal brankář Svoboda totéž co o chvilku dříve a dostal druhou žlutou kartu, takže následovala karta červená!



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Co k tomu říct? Velim je suverénně nejlepší soupeř s kterým jsem tady v této soutěži za dva roky hrál. Všichni kluci šikovní na balónu, jezdili od 1 do 90 minuty, kondičně super. To co nás zdobí je týmový výkon a ten dnes byl dvojnásob důležitý. První poločas jsme byli o 5-10% lepší než soupeř. Dobře jsme kombinovali a vytvářeli si šance, ale ten druhý jsme už jen čekali na knockout, který nepřišel. Svoje hráče chválím za oddanost bojovat jeden za druhého. Hodně mě mrzí, že před tímto komentářem nečtu komentář hostujícího trenéra. Chápu, že to bolí, ale takový je fotbal, proto některé excesy jsou dětinské. Ale jsem mladší, úcta ke starším, dál to nebudu rozvádět, ale. Před hráči Velimi klobouk dolů za výkon.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Ztratili jsme zbytečně tři body. Zatímco minulý týden jsme byli v koncovce stoprocentní, dnes jsme neproměnili minimálně šest sedm gólových šancí. Domácí šli do vedení po naší chybě při standardní situaci, kdy jsme ve vápně nechali nepochopitelně volného hráče. Za šest minut jsme vyrovnali. Chvíli na to jsme inkasovali z hodně diskutabilní penalty. V samotném závěru jsme navíc přišli o vyloučeného brankáře po dvou žlutých kartách. Selhání v koncovce nás dnes připravilo o vítězství.



Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] , O. Bejbl [-] , J. Sochor [-] (87. P. Havránek [-] ) , M. Velenský [-] (72. P. Šoufek [-] ) , T. Nýč [-] (47. M. Tůma [-] ) , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , J. Šmidrkal [-] , R. Tyl [-] (85. J. Štál [-] )

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Bláža [-] , M. Kasal [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] - T. Kmoch [-] (78. M. Kosina [-] ) , V. Kopáček [-] , L. Šindelář [-] , A. Korenc [-] - D. Nejedlý [-] , J. Ceral [-] (69. L. Vlk [-] )

ŽK: 67. J. Ceral , 92. L. Svoboda . ČK: L. Svoboda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kuba Michal - LOUDA Tomáš, ŠEBELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Velim je za mě opět kandidát na vítěze celé soutěže. 1:3

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů