Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ramšák řídil výhru Pátku proti Paběnicím


9

Pátek v minulém utkání prohrál na půdě nováčka z Jestřábí Lhoty vysoko 5:2. Stejným poměrem na svém hřišti tentokrát Pátek zdolal dalšího nováčka, Paběnice. Hosté z kutnohorska si v minulém utkání poradili s Býchory. Paběnice nebyly horším týmem, ale nedokázaly ubránit největší zbraň domácích Marka Ramšáka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ramšák si otevřel střelecký účet

Hned v 1' se dostali do šance hosté, ale Špičákova střela skončila těsně vedle domácí brány. Ve 3' se nedomluvila obrana Pátku a míč propadl až ke Špičákovi, ale jeho slabou střelu v klidu chytil brankář Kožurik. V 9' se už dostali do zakončení domácí, konkrétně O. Puk, který po rohovém kopu vyzkoušel pozornost brankáře Výborného. Ve 13' poslal před branku nebezpečný centr Ramšák, ale dva jeho spoluhráči na míč nedosáhli. V 16' se po špatném odkopu hostů dostal k míči Ramšák a střelou na zadní tyč poslal Pátek do vedení 1:0! V 19' zahrávali hosté volný přímý kop. Domácí dokázali míč odvrátit a Ramšákův brejk zastavil až brankář Výborný. Ve 25' si na centr z pravé strany naběhl domácí Štok a bylo to o dva góly 2:0! Ve 37' se Ramšák pokoušel přehodit z dálky Výborného, ale jeho střela skončila na horní síti hostující branky. Ve 39' si na Ramšákův centr naskočil Novotný, který svou hlavičkou nedokázal trefit branku. Ve 42' se dostal do zakončení aktivní Ramšák, ale brankář Výborný jeho pokus vytáhl na rohový kop. Domácí šli do kabin spokojenější s dvoubrankovým náskokem.

Ramšák zkompletoval Hattrick, Špičák se postaral o drama

Ve 48' přetlačil Ramšák v souboji obránce Růžičku a po kličce brankáři Výbornému uklízel míč do prázdné branky 3:0! V 51' se po rohovém kopu dostal k zakončení domácí Stehlík, ale jeho pokus branku hostů přeletěl. V 57' krásně předkládal míč před bránu Stibor, pozorná obrana Paběnic však dokázala odvrátit na roh. V 60' dokázal Výborný vyrazit střelu z dálky, ale pouze k Ramšákovi, který pohodlně do prázdné brány zkompletoval hattrick 4:0! V 62' vypálil dělovku z dálky hostující Vlach, kterou brankář Kožurik vyrazil k Mužátkovi jehož dorážka byla sražená na rohový kop. V 63' zahráli hosté rohový kop na zadní tyč. Míč před bránu vrátil Mužátko a Špičák poslal míč do sítě 4:1! V 64' poslali hosté do vápna centr ze standartní situace a Špičák hlavou rozvlnil síť podruhé 4:2! V 72' se hosté dožadovali pokutového kopu za hraní rukou, rozhodčí však nechal hru pokračovat. Ramšák utekl po levé straně a předložil míč před prázdnou bránu, kde Novotný už neměl těžkou práci 5:2! V 75' uviděl druhou žlutou kartu v utkání domácí Mejzr za faul na Vlacha u rohového praporku a musel opustit hřiště, protože následovala karta červená! V 85' přišla naděje pro hosty, když centr Kracíka zastavil obránce rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. K míči se postavil dvougólový Špičák, ale svou střelou orazítkoval břevno Kožurikovi brány. Poslední šance pro hosty přišla v 89', ale Kracík svou střelu z úhlu poslal pouze do boční sítě.



Ohlasy k zápasu


Pátek
Jakub Navrátil (hráč): Úvod byl z obou stran jako vyčkávání, s čím soupeř vyrukuje. Paběnice se do velkých šancí v první půli nedostávaly. Hrozbou pro nás byly standartní situace, ale obrana včetně brankáře pracovala dobře. Vyšel nám úvod druhé půle. Po nebezpečném rohu Paběnic jsme se dostali k rychlému protiútoku, kde Novotný našel Ramšáka a ten už se nemýlil. Přesto se hosté nevzdávali a přes dvě standartní situace během pěti minut snížili na rozdíl dvou branek. Hosté měli možnost ke konci zápasu změnit skóre, ale z nařízené penalty Špičák nedal. Domácí fanoušky jsme potěšili a zaslouženě máme tři body.

TJ Sokol Paběnice
Jaroslav Vlach (trenér): Začali jsme odvážně, měli jsme tam dva náznaky šancí a Kuba Špičák šel sám na bránu. Místo toho se domácí dostali do vedení 2:0. Inkasovali jsme laciné góly, když jsme situace mohli dohrát lépe. Pátek po prvních deseti minutách začal být aktivnější a lepší. Nezachytili jsme ani začátek druhého poločasu. Potom jako by to z nás spadlo, začali jsme hrát a dvěma góly snížili na 4:2. Měli jsme závar na 4:3, ale místo toho dali domácí z protiútoku na 5:2. Máme nějaké návyky z okresního přeboru, toto je přeci jen vyšší soutěž. Musíme si zvyknout lépe dohrávat situace jak v obraně, tak v útoku. Jsem rád, že za stavu 4:0 jsme nic nezabalili a z utkání udělali ještě zápas a odcházíme z utkání se vztyčenou hlavou.



Sestavy


Pátek
D. Kožurik [-] - J. Stehlík [-] , J. Navrátil [-] , P. Stibor [-] (87. M. Šercl [-] ) , O. Puk [-] , S. Štok [-] , J. Zubák [-] (82. Z. Bureš [-] ) , T. Novotný [-] (77. J. Bulíř [-] ) , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-] , L. Kadlec [-]

TJ Sokol Paběnice
T. Výborný [-] - D. Mužátko [-] (77. L. Čáp [-] ) , J. Špičák [-] (89. T. Horváth [-] ) , J. Šindelář [-] (87. R. Richard [-] ) , P. Váňa [-] , M. Votava [-] , J. Kořínek [-] , M. Kracík [-] , M. Růžička [-] , R. Metlushko [-] (52. M. Záhrobský [-] ) , J. Vlach [-]

ŽK: 66. P. Mejzr - 67. J. Šindelář , 71. J. Špičák . ČK: 75. P. Mejzr .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: VÁŇA David - LOUDA Tomáš, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pátek bude chtít napravit zaváhání z minulého týdne. Tipuji 4:1.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích