2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice si vystřílely bod v samém závěru utkání


Branky


7. T. Freund , 70. J. Kuchař - 89. M. Grospič , 92. H. Tu
13

Plaňanům se v loňské sezoně podařilo zachránit soutěž i pro ročník 2023/24 a v prvním kole na svém hřišti přivítaly nováčka z Rožďalovic. Rožďalovice postoupily z okresního přeboru a na hřišti Plaňan to dlouho na body nevypadalo. Silný závěr utkání jim však přinesl první bod do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany poslal do vedení Freund

Domácí tým začal aktivně a první poločas byl v jeho režii. Už v 7' si řekl o balón za velkým vápnem Freund a pěknou střelou poslal Plaňany do vedení 1:0! Plaňany i po vstřelené brance měli navrch, ale nedařilo se jim vstřelit druhou branku. První poločas nabídl pouze jeden gól, ale domácí mohli vést určitě větším brankovým rozdílem.

Silný závěr Rožďalovic

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivněji než do poločasu prvního a hra byla vyrovnanější. Domácím mohl přidat klid Rýva, ale v dobré pozici se netrefil. Své šance ke zdárnému konci nedokázali dotáhnout ani Kuchař s Motrunichem. Uklidňující branka přišla v 70', když se v závaru před brankou nejlépe zorientoval Kuchař a zvýšil na 2:0! Druhá branka Plaňany uklidnila asi až moc a závěr utkání byl pro ně jako špatný sen. V 89' se nedomluvil brankář Arnold s obráncem a propadlý míč uklidil do prázdné brány Grospič 2:1! V nastaveném čase přišla zbytečná ztráta domácích a síť rozvlnil Linh Tu Hai, který vyrovnal na konečných 2:2! Hosté měli v úplném závěru prostor k otočení výsledku, ale domácí obrana dokázala tlak ustát a tak utkání skončilo remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Že i zdánlivě vyhraný zápas se nemusí vyhrát, tak o tom jsme se přesvědčili a jsme zklamaní. Ale i takový je fotbal. Soupeři jsme dvě branky darovali, ale zápas se rozhodoval ve velkém vápně před hostující brankou a tam jsme si vítězství nevystříleli. Ponaučení ale velké i v tom, jak se mají odehrát poslední minuty rozhodnutého zápasu.

FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Byl to první ostrý start a také to podle toho vypadalo. Naše taktika se nám rozpadla hned v 7 minutě, kdy jsme inkasovali branku. Celý první poločas byl soupeř lepší. My jsme se nedokázali dostat do hry. Druhou půli jsme začali aktivně a hra se vyrovnala. Za mě zasloužená remíza. Máme na čem pracovat do dalších zápasů. Poděkoval bych rozhodčím, jelikož to nebylo jednoduché. Bohužel nešvarem ve fotbale je simulování a zdržování hry. V tomto utkání se mohlo nastavit i 10 minut. Myslím, že to přeci není nic proti ničemu. Diváci přeci přišli na fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - T. Freund [-] (51. D. Žemba [-] ) , J. Kuchař [-] , A. Vietrov [-] , M. Volavka [-] (75. M. Čech [-] ) , J. Klucska [-] (64. O. Shpuryk [-] ) , M. Starov [-] , F. Sosvor [-] (57. Y. Nevdashov [-] ) , J. Nedvědil [-] (46. K. Rýva [-] ) , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-]

FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - D. Hora [-] , M. Grospič [-] , J. Najmon [-] , P. Vlasák [-] (59. F. Veselý [-] ) , G. Tomek [-] , V. Bubla [-] (46. H. Tu [-] ) , L. Heřmanský [-] , P. Rulc [-] (70. M. Plch [-] ) , M. Paroulek [-] , T. Živnůstka [-]

ŽK: 46. A. Motrunich , 56. J. Kuchař , 73. D. Konůpek - 56. T. Živnůstka , 66. H. Tu , 90. G. Tomek , 91. D. Hora , 92. M. Plch .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PIPEK Šimon - BABÁK Jan, VOLENEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích