6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loňský mistr smetl Sadskou šesti góly


Branky


8. J. Ceral , 13. T. Kmoch , 39. T. Kmoch , 43. T. Kmoch , 53. J. Ceral , 85. D. Kostelecký
13

Velim slavila v loňské sezoně prvenství v 1.B třídě sk.C, ale postup neakceptovala a nadále působí v této soutěži. V prvním kole na domácí půdě přivítala Sadskou, které se závěr loňské sezony vůbec nepovedl. Start nové sezony vyšel lépe Velimi, která svému soupeři nadělila na cestu šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo hotovo

Domácí tým vstoupil do utkání skvěle. Už v 8' se technickou střelou na zadní tyč prosadil Ceral a poslal svůj tým do vedení 1:0! O chvilku později ve 13' zvyšoval svou první brankou v utkání Kmoch na 2:0! Hosté si vytvořili několik dobrých příležitostí, ale domácí měli vynikající přechod do útoku a výborné zakončení. Skvělou efektivitu domácích potvrdil v závěru prvního poločasu Kmoch, když ve 39' zvyšoval střelou za velkým vápnem na 3:0! Ve 43' zapadla za záda brankáře Doubka další střela a Kmoch mohl slavit hattrick 4:0!

Velim si utkání pohlídala

Domácí tým nepolevoval a hned v úvodu druhé půle přidal další branku. V 53' byl na konci pěkné kombinační akce Ceral a zvýšil skóre už na 5:0! V dalších minutách neměla Velim kam spěchat a soupeř se nedokázal dostat do vážnějšího zakončení. V 85' se po rohovém kopu prosadil střídající mladík Kostelecký a upravil na konečných 6:0!



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Vstup do soutěže se nám povedl na výbornou. V kombinované sestavě jsme podali velmi dobrý týmový výkon. Směrem dozadu jsme soupeře téměř k ničemu nepustili, směrem dopředu jsme byli maximálně efektivní. Všechny góly v prvním poločase jsme dali z rychlých protiútoků. Zatímco první padl po technickém zakončení na zadní tyč, zbylé tři padly po krásných střelách zpoza vápna. V druhé půli jsme si výsledek zkušeně pohlídali a po pěkné kombinaci a dorazu po rohu přidali další dvě branky.

AFK Sadská
David Čemus (hráč): Do začátku zápasu jsme vstoupili aktivně s míčem na kopačkách. Bohužel jsme v 7. minutě dostali gól po našem útočném rohu a rychlém protiútoku. Dál jsme se snažili hrát aktivně, vytvořili jsme si pár šancí, ale soupeř měl výborný a rychlý přechod do protiútoku a vynikající zakončení. První poločas skočil tedy 4:0 hlavně po našich individuálních chybách. Druhý poločas se spíše dohrával i vzhledem k velkému teplu. Během druhého poločasu jsme ještě inkasovali 2 branky a utkání skončilo 6:0.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - O. Kosina [-] (62. M. Kosina [-] ) , J. Pych [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] - M. Hoření [-] (82. D. Kostelecký [-] ) , V. Kopáček [-] , J. Bečvařík [-] , M. Bláža [-] (73. Š. Pena [-] ) - J. Ceral [-] , T. Kmoch [-] (85. L. Veit [-] )

AFK Sadská
D. Doubek [-] - M. Svoboda [-] (79. M. Balaš [-] ) , D. Pokorný [-] , T. Plot [-] , T. Pavel [-] , M. Machovský [-] , F. Horna [-] , T. Havlík [-] (46. J. Brynych [-] ) , M. Havlík [-] , D. Čemus [-] , P. Tolma [-]

ŽK: 77. V. Kopáček , 89. Š. Pena - 62. M. Havlík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: LADISLAV Jakub - ORÁLEK Kamil, CHYLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích