2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáni zařídil bod navrátilec Lukáš Jarolím


Branky


13

V úvodním utkání nové sezony přivítala Ostrá na domácí půdě Vykáň. Ostrá se dokázala dostat do dvoubrankového vedení, ale ještě do přestávky dokázal dvěma góly srovnat skóre bývalý hráč Slavie Lukáš Jarolím.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody v první půli

Domácí hráči vstoupili do utkání nejlépe jak mohli. Ve 3' se prosadil Dozorec a bylo to 1:0! Následně se hra trošku vyrovnala, ale šance měli spíše domácí. Ve 34' zvyšoval mladíček Micka už na 2:0! Vykáň zvýšila aktivitu a hned ve 36' se poprvé z branky mohl radovat Jarolím 2:1! Ve 40' před odchodem do šaten rozvlnil síť podruhé Jarolím a vyrovnal na 2:2! Domácí byli opařeni a nakonec byli rádi, že v prvním poločase udrželi nerozhodný stav.

Druhý poločas už branku nepřinesl

Ve druhém poločase se spíše bojovalo s počasím. Hráčům ve velkém horku rychle ubývaly síly. Hostující Vykáň měla ve druhé půli více ze hry než domácí. Šance si dokázaly vypracovat oba dva týmy, ale šance zůstaly nevyužité na obou stranách a tak utkání skončilo nerozhodným výsledkem 2:2.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Vstup do zápasu se nám podařil, když jsme se brzy ujali vedení. Pak se hra vyrovnala. Nám se podařilo navýšit skóre, ale pak jsme přestali hrát. V téhle fázi zápasu jsme nehráli dobře. Dovolili jsme soupeři snížit a následně vyrovnat. Nakonec jsme byli rádi, že soupeř nepřidal další branku. V druhé půli to byl spíše boj o přežití v horkém počasí. Oba týmy měly šance, které zůstaly nevyužité. Nakonec je dělba bodů spravedlivá.

FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Opět jsme navázali se vstupem zápasu na minulou sezónu a inkasovali již ve druhé minutě. Domácí Ostrá v tu dobu byla na koni a měla další šance a jednu z nich ještě proměnila. Zhruba od poloviny první půle jsme začali být více aktivní a vytvářeli jsme větší tlak na soupeře, což přineslo i snížení a následně vyrovnání. Druhý poločas vyzněl více pro nás a na šance jsme měli blíže k výhře než domácí Ostrá. Celkově zasloužená remíza a první bod s obměněným tymem.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
S. Volejník [-] (89. R. Procházka [-] ) - D. Micka [-] (82. T. Hradecký [-] ) , L. Dozorec [-] , J. Wolf [-] , Š. Koblasa [-] , J. Novák [-] , J. Kiselovič [-] (46. R. Sedlák [-] ) , J. Štejnar [-] , T. Birkuš [-] (70. J. Pavliš [-] ) , M. Hradecký [-] , J. Kadeřábek [-] (91. T. Le [-] )

FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - O. Sakhulov [-] , S. Marks [-] (53. M. Dlouhý [-] ) , M. Kočí [-] , J. Kočí [-] , D. Kramář [-] , L. Jarolím [-] , F. Novotný [-] , P. Beneš [-] , J. Moc [-] , T. Ratner [-] (78. O. Bajzlík [-] )

ŽK: 57. T. Birkuš - 29. O. Sakhulov , 51. S. Marks , 72. F. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POKLOP Petr - VOLENEC Jiří, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích