Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Je toto vůbec možné? Libčice opět devětkrát skórovaly, demolici odnesl Libušín


Branky


10

Sobota, aneb den, kdy Libušín schytal prohru o osm branek proti Libčicím. Pro domácí to byla další výhra, ve které zapsali devět branek a znovu tak potvrdili svou aktuální formu. Libušín naopak znovu ztratil body a je ve velmi nejasné situaci. Za domácí se trefilo hned osm hráčů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas, který byl pouhou předehrou...

Od zápasu asi všichni očekávali zajímavý střet mezi kluby, které se sice oba nachází ve velmi rozličných pozicích, ale mají stejný cíl - bodov zisk. Pro domácí jsou body důležité kvůli udržení v elitě soutěže, pro hostující Libušín naopak pochopitelně znamenají jedinou možnost, jak se dostat ze dna tabulky do lepších pozic. Zápas začal standartní situací hostů, D. Portužák ale pouze nastřelil domácí zeď. Poté se už iniciativy zápasu chopili domácí. Libčice svůj první gól vstřelily už v 11. minutě, když se po rohovém kopu Beneše v hostujícím vápně nejlépe zorientoval Paluka a poslal svůj celek do vedení - 1:0.

 

Za osm minut už to bylo o dvě branky. Role si vyměnili Beneš s Palukou, když domácí tentokrát tentokrát dobře zvádl roli nahravače a vybídl Beneše k zakončení, které se mu povedlo a upravil skóre na 2:0. Definitivní gólovou tečku za prvním poločasem pak zajistil T. Tenkl, který se po dokonalé akci celé infrastruktury domácích Libčic dostal do zakončení a přehodil gólmana Poráčanina - 3:0. Poločas tímto výsledkem taky skončil, i proto, že domácí už své další dvě brankové příležitosti využít nedokázali. 

S góly se v druhé půli roztrhl pytel

Druhý poločas začal opět ohromnou převahou Libčic, které svou čtvrtou branku dokázaly vstřelit hned po sedmi minutách druhého poločasu. Po útočném výletu obránce Vondry se do šance dostal Voinikov, který měl za úkol jen doklepnout míč do odkryté branky, což se mu taky povedlo a bylo to už 4:0.

 

Neuplynulo ani pět minut od čtvrtého gólu domácích a bylo to o pět branek. Na hranici velkého vápna dostal moře prostoru kapitán Paluka a svou obávanou levačkou rozvlnil hostující síť - 5:0. Hned o dvě minuty později se zahrávala standartní situace ve prospěch Libčic, kterou dokázalo zužitkovat duo Vondra - Punčochář, přičemž druhý jmenovaný v roli zakončovatele hlavou rozvlnil síť Libušína již pošesté - 6:0.

 

Jediný pozitivní moment hostů přišel v 62. minutě, kdy se ke střele odhodlal Felis a parádní dělovkou do domácí šibenice upravil stav na 6:1. Domácí si své šestibrankové vedení vzali zpátky hned o pět minut později, když se do úniku dostal Hrdina a předložil míč připravenému Benešovi a ten bez problému skóroval - 7:1. Absolutní demolice. Hrdina se následně zapsal do zápasu také jako střelec, když svým zakončením ze 74. minuty překonal gólmana hostů - 8:1!

 

Poslední gól domácích zaznamenal v 89. minutě Šindelář, který šikovně tečoval centr Beneše z levé strany a dokončil hostující deklasaci - 9:1. Zápas tímto výsledkem skončil, což znamená jediné - domácí radost a úspěch, ale také hostující zmar.



Ohlasy k zápasu


AFK Libčice
Daniel Bejr - trenér: Jedním slovem paráda. Na výsledek 9:1 snad ani nejde nic jiného říct. Před zápasem jsem říkal klukům, že se mi moc líbí, jak makají na tréninku a že si jen přeju, ať to prodají v zápase. A ono to přesně takhle bylo. Mám velkou radost, že jsme potěšili mnoho našich příznivců na stadionu. Ovace po zápase se poslouchaly moc hezky.

SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: K tomuto zápasu není co dodat. Každý nastoupivší hráč by si měl udělat vlastní inventuru a k dalším důležitým utkáním nastoupit s jiným bojovným „naladěním“. A hlavně podřídit se kolektivnímu výkonu vedoucímu k úspěchu. Nezasvěcený divák si musel myslet, že jde o přípravný „pouťák“ aktivních domácích proti soupeři z Kotěhulek hrajících IV. třídu.



Sestavy


AFK Libčice
A. Basl [-] - I. Voinikov [-] , M. Punčochář [-] , O. Hrdina [-] , L. Paluka [-] (75. J. Ptáček [-] ) , J. Vondra [-] (60. L. Šindelář [-] ) , M. Tenkl [-] (58. M. Faigl [-] ) , T. John [-] , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] (66. J. Lain [-] ) , J. Beneš [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - O. Portužák [-] , D. Kolařík [-] , D. Portužák [-] , A. Skalák [-] - T. Felis [-] (66. P. Valenta [-] ) , J. Homonický [-] , J. Hrubý [-] (60. V. Bůžek [-] ) , J. Maroušek [-] , M. Pucholt [-] - L. Křenek [-]

ŽK: 43. L. Paluka - 37. M. Pucholt .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kovář Otto - GARAJA Miroslav, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 10:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 22:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:30
Adam Byrtus

Expert: Rastislav Stříška
Tip experta: výhra domácích

Libčice úplně neznám a nevím jak hrajou, ale podle mě v tomhle zápase jsou favoriti a vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 09:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:12

Tip: výhra domácích