0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ostrý střet Zavidova se Lhotou branku nepřinesl


Branky


9

Neděle nám nabídla první zápas v této sezóně, ve kterém nepadla ani jedna branka. Zavidov doma přivítal Lhotu a utkání to bylo nevyzpytatelné, jelikož oba týmy umí překvapit. Střet nakonec skončil dělbou bodů, když ani jeden z týmú neproměnil ani jednu svou šanci a nezapsal branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle plná akce

Zápas začal lépe pro domácí Zavidov, který hrál aktivněji a dostával se do šancí. V jedné z nich se ocitl Sejpka, kterého ve vápně našel skvělým pasem Vitner. Domácí hráč si ale se zakončením poradil jen z části, jelikož jeho zakončení šlo pouze nad branku hostujícího Pejši. Následně se do šance dostali také hosté ze Lhoty. Zahrádka utekl po lajně, dostal se blízko k brance a proti jeho zakončení musel zasáhnout připravený Kraus v bráně domácích. Poté přišla pasáž, ve které se oba celky aktivně zapojovaly do hry a zápas tak byl vyrovnaný.

 

Oba týmy chtěly zápas vyhrát a připsat si tři body, především tedy Zavidov, který dokázal v sezóně vyhrát pouze jednou. Další šanci domácích si vypracoval znovu Sejpka, který dokázal obejít dva protihráče a chtěl ještě hledat někoho ze svých barev, jeho přihrávka ale skončila na pozorné hostující obraně. V úplném závěru poločasu se tak do šance dostali také hosté, když se Adam řítil sám na gólmana Krause. Ten ale předvedl bravurní zákrok a poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Nezajímavá druhá půle

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jako ten první. Rozdílem však byla absence šancí, oba týmy totiž hrály velmi pasivně, nechtěly udělat chybu. Zápas utíkal poměrně rychle a jedinou větší náplní tak byla sporná rozhodnutí rozhodčího vůči zákrokům na domácí hráče, se kterými nebyli zavidovští vůbec spokojeni. Domácí si více drželi balón a byli trochu aktivnější, ale žádné velké šance si nevytvářeli. "Penaltové zákroky" na Sejpku a Deveru pokutové kopy pro Zavidov nepřinesly a tak utkání směřovalo ke konci.

 

Ještě ale přišel jeden kontroverzní moment, když aktivního Sejpku zranil Danylych, ale obešel se bez červené karty. Domácí hráč musel být převezen do nemocnice. Těsně před koncem střetu přišla poslední šance domácích, když Vitner zahrával přímý kop, ale jeho pokus skončil pár centrimetrů mimo branku. V zápase se dál už nic nestalo a kluby si tak musely body dělit.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorba je dostupná také na tomto odkaze.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Dneska je to pro nás ztráta dvou bodů. Proti týmům jako je Lhota musíme doma naplno bodovat. Na týmu leží deka, hráči vědí, že nutně potřebujeme bodovat, a pak pod tlakem kazí jednoduché balóny. Kluci bojovali, ale bohužel jsme nedokázali k bojovnosti přidat i branku.




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , D. Devera [-] , J. Holý [-] , O. Neveďal [-] , D. Štiller [-] (46. Q. Tran [-] ) , T. Sejpka [-] (81. E. Pšenička [-] ) , J. Křivohlavý [-] , L. Kapoun [-] (32. M. Horvát [-] ) , J. Jelínek [-]

SK Lhota
J. Pejša [-] - S. Chvojka [-] , F. Adam [-] (62. V. Kopačinský [-] ) , J. Abrham [-] (51. O. Čermák [-] ) , J. Zahrádka [-] (56. M. Čurda [-] ) , V. Jedlička [-] , D. Danylych [-] , L. Dolejš [-] , J. Štoncner [-] , F. Horák [-] , D. Slepička [-]

ŽK: 39. A. Kraus , 44. T. Sejpka , 47. D. Devera , 62. J. Křivohlavý , 81. E. Pšenička , 93. P. Vitner - 66. M. Čurda , 71. L. Dolejš , 78. D. Danylych , 89. F. Horák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - BRAUNŠVEIG Vojtěch, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 12:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:00
Adam Byrtus

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Zavidov už musí. Věřím, že se zvednou a zaberou.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:12
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:01

Tip: výhra hostů