Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovíz doma rozdrtila trápící se Hředle, trefila se hned sedmkrát


Branky


9. D. Fábry , 11. D. Novák , 15. J. Trnka , 28. D. Fábry , 43. Z. Weis , 44. T. Racocha , 61. T. Racocha - 88. J. Sláma
9

V neděli se proti sobě postavily týmy z Dobrovíze a Hředel. Domácí zápas zvládli, dle očekávání, výrazně lépe, nikdo však neočekával až takovou kanonádu. Dobrovíz překonala hostující brankáře hned sedmkrát, šestkrát v první polovině a jednou v té druhé. Hosté tak schytali další výprask sezóny a nachází se ve spodní polovině tabulky, Dobrovíz naopak stále vede tabulku před Mšecí - Novým Strašecím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šílená převaha domácích

Zápas to byl už od úplného začátku absolutně jednoznačný, o čemž jsme se mohli přesvědčit hned v 9. minutě. Po sporném zákroku na hostujícího Slámu se domácí vydali do brejku, který zkušeně zakončil Fábry a Dobrovíz se ujala vedení – 1:0. Hned o dvě minuty to bylo už o dvě branky ve prospěch domácího klubu. Hostující Rais propadl v souboji u lajny a po dobré přihrávce skrz obranu se míče ujal Novák, který míč poslal za záda Bečiroviče – 2:0. V 15. minutě se prosadil Trnka, když po dlouhém autovém vhazování zvládl slabě tečovat míč do sítě Hředel – 3:0. V tuto chvíli už se hosté měli za co stydět. A bylo hůř.

 

Ve 28. minutě ve vápně hostů podklouzl obránce Rais a důrazný Fábry se podruhé zapsal mezi střelce – 4:0! Poté Racocha nastřelil tyč Bečirovičovy branky, což byl snad první moment, kdy míč neskončil v brance. Překonat hostujícího gólmana se ale domácím podařilo ještě dvakrát, když se v rozmezí jedné minuty prosadili, po hrubkách Slámy, Weis a Racocha5:0, 6:0! Takto poločas také skončil a Hředle se tak mohly maximálně tak chytat za hlavu, protože jejich výkon byl opravdu trystní. Naopak Dobrovíz si tři body vykopala už v první půli.

Zbytečná druhá půle

Druhý poločas už byl pro oba týmy zbytečný, o nic se nehrálo a zápas neměl žádnou atmosféru. Domácí zásluhou Racochy dokázali své vedení ještě navýšit, když se kanonýr trefil z hranice šestnáctky a upravil na 7:0. Zápas se následně opravdu už jen dohrával a domácí si vytvářeli další a další šance, které však neproměňovali.

 

Hosté si také zapsali alespoň čestný gól, když se po povedeném lobu trefil Sláma - 7:1. To bylo ale ze zápasu už opravdu všechno a rozhodčí tak utkání ukončil za šestibrankového vedení domácíhon klubu. Hosté naopak opět potvrdili svou roli outsidera, která jim v této sezóně přísluší.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrovíz
Tomáš Racocha - hráč: V desáté minutě už jsme vedli 2:0 a Hředle přestaly úplně hrát. První polovina měla tempo, alespoň z naší strany, a vycházelo nám napadání, z kterého jsme dali hned šest gólů. Druhá půle byla pro oba týmy zbytečná, bez tempa a bez nasazení. Naše góly padaly tak, že jsme po napadání chodili do otevřené obrany a dobře jsme zakončovali, většinou do prázdné brány.

FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: Tady není co hodnotit. Výsledek hovoří za vše a to mohlo být zdaleka vyšší skóre. Jak řekl nedávno jeden ligový trenér, "jen blbci opakují stejné chyby." A my je stále a stále opakujeme, i když na to předem upozorňujeme. Další zápas venku, který je ostudný. Víc nemá cenu komentovat. Gratuluji ke třem bodům Dobrovízi.



Sestavy


TJ Sokol Dobrovíz
M. Švéda [-] - L. Krupička [-] , T. Racocha [-] (77. V. Eliáš [-] ) , V. Knotek [-] , M. Dolejš [-] , D. Novák [-] (77. M. Vosáhlo [-] ) , J. Trnka [-] (64. D. Karfík [-] ) , P. Faigl [-] , Z. Weis [-] , D. Fábry [-] , J. Krupička [-]

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] (64. M. Sahaidak [-] ) , D. Rais [-] (46. T. Vitner [-] ) , D. Bechner [-] (36. J. Pelc [-] ) , D. Mrázek [-] , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] (46. J. Vitner [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , A. Kolář [-]

Počet diváků: 99. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - BEKEŠSKÝ Ondřej, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 12:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:00
Adam Byrtus

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Dobrovíz je v topu.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:12
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:01

Tip: výhra hostů