5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostouň konečně prolomila své prokletí, búra schytala nepředvídatelná Lhota


Branky


7

V neděli jsme mohli být svědky utkání, ve kterém dokázalo hostouňské "béčko" konečně přerušit šňůru svých nepovedených výsledků a porazilo Lhotu, která tak nedokázala potvrdit svůj parádní výsledek z minulého kola proti lídrovi z Dobrovíze. Hostouň se tak dokázala dostat na předposlední místo, její nedělní soupeř z Lhoty si naopak oblíbil příčku číslo devět. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly už do poločasu

Do zápasu šla Hostouň s jasným úkolem, a to zvítězit a zapsat tak první výhru v celé sezóně. Lhota byla naopak nabuzená díky její fenomenální výhře proti vedoucí Dobrovízi, v zápase se tedy mohlo stát opravdu cokoliv. Lépe do utkání vstoupili domácí, kteří byli velmi svižní a rychlí s balónem. Jejich přesun do útoku byl přímý a tak se dokázali dostávat do šancí. Hned první větší z nich navíc skončila úvodní brankou. Fotr si naběhl do vápna a dostal přesnou přihrávku. S míčem si následně poradil náramně, když si balón navedl a jednoduchým obstřelem překonal gólmana Pejšu v brance Lhoty - 1:0.

 

O 7 minut později už to navíc bylo o dvě branky. Opět u toho byl Fotr, který se tentokrát ujal role přihrávajícího hráče. Průnikovou nahrávkou našel rozběhnutého Šikanedra, který se sn míčem nijak moc nepáral a poslal ho přímo do sítě hostující branky - 2:0. Hosté z Lhoty nedokázali na tyto dvě branky nijak odpovědět a tak se do šaten šlo za stavu příznivějšího pro tým domácích z Hostouně. Naopak Lhota měla před sebou těžký úkol - vstřelit minimálně dvě branky, žádnou neinkasovat a získat alespoň bod.

Navýšení vedení a marné dotahování hostů

Hostouňská rezerva začala druhý poločas možná ještě lépe, než ten první. Hned po 9 minutách se totiž mohli radovat, protože se jim podařilo vstřelit jejich třetí branku v utkání. Byl to zas a znovu Fotr, tentokrát opět v roli zakončovatele, který se ujal míče, prosóloval přes dva protihráče a umístěnou střelou překonal hostujícího brankáře - 3:0. V tuto chvíli byla Lhota ve velmi, velmi špatné situaci. A nijak ji nezlehčoval fakt, že o dalších 9 minut později to bylo již o čtyři branky. Šikanedr, který stejně jako Fotr díky gólu v prvním poločase útočil na dvougólovou metu, si dobře naběhl na nákop za obranu, zpracoval si míč a z druhého doteku ho poslal do sítě Lhoty - 4:0.

 

A tím domácí stále nehodlali jejich střelecké představení ukončit. Trvalo jim to jen dalších 6 minut, aby zvládli vstřelit poslední pátou branku. Kostka se ujal míče po povedené přihrávce mezi stopery a ve skvělé příležitosti nezaváhal a dokonal demolici hostujícího klubu - 5:0. Lhota se k ničemu nezmohla, domácí již také ne a tak zápas skončil výsledkem pět ku nule. Pro Lhotu ztráta, pro hostouňské "B" první výhra sezóny a tři body do tabulky, které jim zajistili předposlední místo. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Matěj Zíka - hráč: Dneska jsme konečně dokázali naše snažení proměnit ve tři body. Přítomnost hráčů "Áčka" nám dost pomohla v držení taktických pokynů, což zvedlo úroveň celého týmu. V celkovém držení balonu jsme dominovali už od začátku a celkově byl celý zápas v naší režii. Z naší strany motivace pro další práci a vydařený výkon celého kádru.




Sestavy


Sokol Hostouň B
J. Štýbr [-] - M. Hlaváček [-] (68. I. Feko [-] ) , M. Zíka [-] , V. Vojcickyj [-] (81. T. Ondrejička [-] ) , O. Fotr [-] (81. D. Feichtinger [-] ) , J. Šikanedr [-] (81. S. Kolak [-] ) , J. Svoboda [-] (78. S. Sihnaievskyi [-] ) , M. Kostka [-] , M. Dědeček [-] , V. Rampa [-] , A. Zahranychnyy [-]

SK Lhota
J. Pejša [-] - J. Kala [-] (29. M. Čurda [-] ) , S. Chvojka [-] (81. T. Fousek [-] ) , J. Zahrádka [-] (55. J. Gerhardt [-] ) , V. Jedlička [-] , J. Zíka [-] (66. J. Abrham [-] ) , D. Danylych [-] , V. Kopačinský [-] , F. Horák [-] , L. Dolejš [-] (58. J. Štoncner [-] ) , V. Danylych [-]

ŽK: 83. M. Kostka - 42. L. Dolejš .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Fejfar Jakub - BROŽEK Tomáš, SVOBODA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: remíza

Hostouňská rezerva se již potřebuje zvednou. Mají mladý fotbalový tým. Tohle kolo konečně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích