Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šestigólový thriller na Traverze! Souboj Hředel s Dobrou skončil remízou


Branky


7

V sobotu se proti sobě utkaly celky z Hředel a Velké Dobré. Utkání bylo velmi napínavé a skončilo remízou, přičemž v zápase padlo rovnou šest branek a pět z nich hned v prvním poločase. Domácí po chvíli vedli o dvě branky, hosté se ale odhodlali k obratu, kterého se dočkali ještě v první polovině. Pro oba celky je pouhý bod ztrátou, za domácí srovnával Bechner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nabitá první polovina

První poločas začal hodně zhurta. Hned ve 3. minutě se do šance dostal hostující Křiváček, který ale pouze nastřelil břevno domácí branky střežené gólmanem Bečirovičem. Tento pokus byl tak pro Hředle jen varováním. Bát se však museli především hráči z Velké Dobré, jelikož první celek, který se dostal do gólovky, byl právě ten domácí. Ve 4. minutě se k míči dostal Bechner, který svou přesnou přihrávkou za obranu vyslal do úniku A. Vitnera. Ten do zápasu naskočil po třízápasovém disciplinárním trestu, zakončovat však nezapomněl a poslal Hředle do vedení - 1:0.

 

Domácí tento gól nabudil a hned se rvali do dalšího útoku. Dav. Minařík přihrál Bechnerovi, který se pokoušel odcentrovat, ale jeho centr byl zblokován hostujícím Kalouskem. Z následného rohu se dokázal po dobrém postavení v šestnáctce prosadit již zmíněný Dav. Minařík, který si na centr naskočil ukázkově a hlavou zvýšil na 2:0. Hostům se situace nijak moc nelíbila a snažili se se zápasem něco dělat. Snížit se jim podařilo v minutě 20. když se po chybné rozehrávce brankáře Bečiroviče ujal role zakončovatele hostující kanonýr Faktor a uklidil míč do branky - 2:1.

 

Následně se do hry zase dostali také domácí, kteří si dokázali vytvořit mnoho velmi nebezpečných situací. Nejdříve se snažil skóre upravit aktivní Bechner, jeho ránu ale vyrazil gólman Kindl. Další šance přišla ve formě standartní situace T. Vitnera, s ní si ale také poradil brankář hostí. Ve 31. minutě se do příležitosti po rohovém kopu dostal hostující Faktor, z velké blízkosti však branku poměrně nepochopiteně přestřelil. Velká Dobrá se dočkala v závěrečných minutách prvního poločasu. Ve 41. minutě se k míči propracoval Mertlík, který dobře využil nepovedeného autového vhazování domácích a srovnal na 2:2.

 

A aby toho nebylo málo, hned o dvě minuty později zahrávali hosté standartku, ze které dokázali obrátit stav ve svůj prospěch. Centr Servuse dokázal J. Vitner odvrátit jen k připravenému Dejčmarovi, který se v dobré pozici nemýlil - 2:3. Hosté tak do konce poločasu zvládli dokonat obrat, naopak domácí ztratili své vedení z úvodu zápasu poměrně jednodušše a v druhém poločase měli za úkol dohnat jednogólové manko.

Srovnání a dramatický průběh druhého poločasu

Druhý poločas vyšel domácím podobně dobře, jako ten první. Hned poté, co se gólman Bečirovič vypořádal se střelou Andruchoviče, se domácí začali hnát do útoku. Ofenzivní pokus vedený dorostencem Tittelbachem nakonec skončil vyrovnávací brankou, když se po povedné přihrávce zmíněného mladíka dokázal prosadit Bechner - 3:3. Zápas se od tohoto momentu stal velmi napínavým a dramatickým. Oba celky chtěly pochopitelně vyhrát a tak se šance na obou stranách hromadily poměrně rychle.

 

Nejdříve se do šance dostal Andruchovič, který se šajtlí snažil překonat domácího brankáře, ten byl však opět na pozoru. Na druhé straně se ke střele dostal opět Bechner, jeho pokus ale Kindl zvládl zlikvidovat. Poté se jen marně snažil skórovat Tittelbach, jehož střela skončila mimo tři tyče. Pokusy Raise, Koláře, ani Bechnera, které následovaly, se s úspěchem neshledali a tak se na druhé straně pokoušel stav upravit aktivní Faktor, kterému se ale také vstřelit branku nepodařilo.

 

V 81. minutě se ale dostal do dvou opravdovým tutovek. Jeho první pokus, po rohovém kopu, dokázal zlikvidovat gólman Bečirovič. O chvíli později, po dalším rohu, se Faktor dostal do dalšího zakočení, tentokrát ale natrefil břevno domácí branky. Zápas tak skončil smírně - remízou 3:3, která je ale pro oba celky po průběhu zápasu ztrátou. 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: Konečně nám vyšel start do utkání a to parádně, když jsme dali dvě branky v úvodní desetiminutovce. Bohužel, po dvaceti minutách přišla naše první velká chyba a soupeř snížil. I přesto jsme drželi se zkušenějším týmem hostů krok. Po půlhodině hry jsme přestali získávat odražené míče před šestnáctkou soupeře a to se začalo projevovat. Dobrá měla velmi rychlý přechod do útoku a my s tím měli veliké problémy, které vyústily v další dvě inkasované branky po našem nedůrazu. Zvláště ta druhá mě nesmírně vadí. Házíme aut u soupeřovy šestnáctky a za pět vteřin inkasujeme. Jak nám vyšel vstup do prvního poločasu, tak nám vyšel i do druhého. Rychle jsme vyrovnali. Pak přišla hodně nervózní čtvrthodina z obou stran, kdy se na hřišti naskytlo dost soubojů a diskuzí a padly i nějaké karty. V poslední dvacetiminutovce to bylo nahoru dolů, oba týmy chtěly vyhrát. My jsme měli pár tutovek, které měly skončit brankou. Soupeř hrozil neustále a Bečirovič se tak rozhodně nenudil. Remíza je myslím spravedlivá. Konečně jsme odvedli výkon, jaký bych si představoval, kdy hráči plnili co měli. Pochvalu zaslouží všech čtrnáct hráčů, co naskočilo. Hodně mě potěšil výkon šestnáctiletých dorostenců - Jirky Vitnera, který v první půlce odehrál výborně a ve druhé půlce Vildy Tittelbacha, který náš tým hodně oživil směrem dopředu, byl u vstřelené branky a měl i gólovku na noze. Je to jen dobře, že se dorostenci dokáží takto etablovat.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: připravujeme...



Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - T. Vitner [-] (90. V. Hladký [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , A. Kolář [-] (83. D. Minařík [-] ) , J. Vitner [-] (46. V. Tittelbach [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - M. Zelenka [-] , J. Faktor [-] , R. Stříška [-] , T. Andruchovič [-] , M. Servus [-] , V. Křiváček [-] (64. V. Kolmistr [-] ) , J. Mertlík [-] , J. Kalousek [-] (83. K. Přibyl [-] ) , M. Linhart [-] , F. Dejčmar [-] (88. J. Veselý [-] )

ŽK: 38. D. Bechner , 65. A. Vitner - 2. M. Linhart , 64. M. Kindl , 67. R. Stříška .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: KURKA Miloš - MANSOUR Jakub, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Hředle jsou doma silné, Dobrá zase dvakrát venku zaváhala. Mají ale za mě kvalitnější mužstvo, které ve Hředlích bude bodovat za tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů