Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 14:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápící se Hostouň opět prohrála, v šestigólovém střetu ji obraly Libčice


9

V neděli doma Libčice přivítaly poslední Hostouň, která chtěla překvapit a připsat si první výhru v sezóně. Domácí ale byli proti a dokázali se dostat do tříbrankového vedení. Hosté se jen marně snažili dotahovat, nakonec prohráli o dvě branky. Dvěma góly rozhodl Punčochář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí produktivita > hostující aktivita

Hosté z Hostouně si už od začátku zápasu počínali výborně. Překvapivé bylo, že domácí celek dokonce často přehrávali a dostávali se do přílěžitostí. Naopak domácí byli v úvodu zápasu mírně opaření a nesví. Hosté je tlačili a díky svému maldému kádru byli na hřišti velmi aktivní. Paradoxem tedy bylo, že to byly právě Libčice, které si dokázaly vypracovat opravdové tutovky a vstřelit branky. Domácí hrozili díky aktivním Hrdinou s Wrobelem, vstřelit gól se ale ani jednomu z nich dlouho nedařilo. Tedy až do 24. minuty. To se k míči dostal Hrdina, který ještě zpětným pasem našel připraveného Voinikova a ten rozvlnil hostující síť- 1:0. Následovala pasáž bez větších příležitostí, ve které se nic moc zajímavého neudálo.

 

Pak ale přišla 42. minuta a druhá branka domácího celku. Akce se opět odvíjela po levé straně, takže v ní pochopitelně figuroval také velmi aktivní Hrdina. Ten si opět našel míč, prodral se s ním až k centru a ten namířil přesně na Voinikova. Domácí střelec ale balón chytře protečoval a tak se míč dosstal až k připravenému Wrobelovi, který ho pohodlně doklepl do branky - 2:0. Hned o minutu později Libčice mohly jásat potřetí. Ke standartní situaci se postavil Punčochář a parádní střelou rozvlnil hostující síť - 3:0. V tuto chvíli to pro domácí vypadalo opravdu velmi dobře. Hostouň naopak nebyla v pozici, ve které by asi dle průběhu být měla. Poločas se po třetím gólu už nikam jinam neposunul a tak se můžeme volným způsobem přesunout na dějství druhé.

Marná hostující snaha

Domácí Libčice byli ve velkém komfortu. Vedly o tři branky a hosté by museli opravdu hodně zabrat, pokud by chtěli přemýšlet nad bodovým ziskem. Začátek tohoto úkolu se jim ale povedl náramně. V 57. minutě se po zaváhání domácí zálohy k míči dostal hostující Svoboda, který svým prvním gólem v utkání alespoň mírně korigoval stav - 3:1. Hned o dvě minuty později už to ale opět bylo o tři branky ve propěch domácího celku. Po Benešově rohu se nejvýše dostal Punčochář a hlavou nedal brankáři soupeře šanci - 4:1. Byl to tak jeho druhý zásah v zápase, pro Libčice celkově čtvrtý. Tempo hry po této brance výrazně opadlo, jelikož domácí celek byl s tímto výsledkem již uspokojen. 

 

Hosté se jen marně snažili nějakým způsobem zareagovat. Jejich šance, když už si nějaké vytvořily, obvykle končili dříve, než vůbec začaly. Jejich jediným výkřikem do temnoty tak byla druhá branka Svobody, který využil zaváhání domácího gólmana Pariška a upravil skóre na konečných 4:2 ve prospěch Libčic. Tímto výsledkem zápas také skončil a domácí si tak odnesli všechny možné body, Hostouň naopak opět potvrdila své poslední místo v tabulce prohrou.



Ohlasy k zápasu


AFK Libčice
Daniel Bejr - trenér: Úvodem bych chtěl říct, že jsem byl příjemně překvapený výkonem našeho soupeře. Upřímně nerozumím tomu, že jsou poslední a mají pouze bod. V týmu je řada mladých hráčů, kteří bezpochyby mají kvality na vyšší soutěž. I poločasový výsledek podle mě nevypovídal o průběhu utkání. Byly dokonce pasáže, kdy nás Hostouň přišpendlila ke vlastnímu vápnu a my se jen bránili. Přesto chci naše mužstvo pochválit za kombinace ve středu pole, na které pak navázal aktivní pohyb našich křídel. Bohužel jsme míč do gólových příležitostí z těchto prostor nedokázali dostat. Druhý poločas už byl poznamenaný rozdílem ve skóre a střídáním na obou stranách. S výsledkem jsme spokojeni, po většinu zápasu i s předvedenou hrou.

Sokol Hostouň B
Matěj Zíka - hráč: V první půli jsme hráli lepší fotbal než soupeř, měli jsme hodně zakončení a hra měla hlavu i patu. Bohužel pro nás jsme v koncovce nebyli precizní a soupeř nás za naše chyby trestal. Dali jsme mu tři příležitosti a dostali 3 góly. Týmovost byla a myslím, že jsme se do zápasu dokázali vrátit, otočit ho se nám ale už nepovedlo. Tři branky jsme dostali jen z chyb v útoku a dlouhém nákopu soupeře.



Sestavy


AFK Libčice
S. Parišek [-] - A. Tyle [-] , I. Voinikov [-] (88. J. Ptáček [-] ) , M. Punčochář [-] , J. Beneš [-] , O. Hrdina [-] (76. M. Faigl [-] ) , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , J. Vondra [-] (73. M. Tenkl [-] ) , T. Tenkl [-] , R. Wrobel [-] (59. J. Lain [-] )

Sokol Hostouň B
T. Kolodziej [-] (46. S. Sihnaievskyi [-] ) - M. Hlaváček [-] , M. Zíka [-] , V. Vojcickyj [-] (60. F. Motlík [-] ) , M. Hlava [-] (24. J. Inneman [-] ) , I. Feko [-] (80. S. Kolak [-] ) , J. Šikanedr [-] , J. Svoboda [-] , J. Černý [-] (46. J. Štýbr [-] ) , M. Dědeček [-] , V. Rampa [-]

ŽK: 14. J. Vondra , 69. J. Vondra , 83. L. Paluka , 90. M. Faigl - 61. I. Feko .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - MIŽIČ Jan, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: David Minařík
Tip experta: výhra domácích

Libčice vyhrají. Když se na situaci podíváme, tak Hostouň je na posledním místě s 1 bodem a skóre 6:18. To je velmi špatný vstup do sezóny, takže jasný výhra domácích.

22. 9. 2023 20:53
VÝHRA DOMÁCÍCH

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích