Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov doma ztratil dvougólové vedení, Braškovu jen těsně nevyšel obrat


8

V neděli jsme mohli být svědky utkání mezi Zavidovem a Braškovem. Dva celky, dva příběhy. Domácí celek se před zápasem nacházel na dně tabulky, naopak Braškov měl pozici výrazně lepší. Střet nakonec dokázal, že na umístění opravdu nezáleží. Zavidov vedl nad Braškovem dva nula, hostům se ale v rámci dvou minut povedlo srovnat a byli to tak domácí hráči, kteří nakonec bojovali o body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní start domácích

Zavidov vlétl do zápasu jako neřízená střela. Hned v úvodu byl abnormálně aktivní a hnal se do útoku. Hned v první minutě se k míči ve středu pole dostal Devera ml., který následně přesně našel připraveného Hanycha a ten povedenou ranou k tyči rozvlnil síť hostů - 1:0. Dokonalý vstup domácích do zápasu. Tímto okamžikem navíc započal drtivý tlak domácích, který neznal konce.

 

V 10. minutě se sám na branku řítil Neveďal, pozorný Vošmík ale kanonýra domácích vychytal. Hned vzápětí šel sám na branku Křivohlavý, který namířil také jen na připraveného brankáře hostů. Ten ale tentokrát míč vyrazil jen na připraveného Neveďala, který tak odčinil své předchozí zaváhání a zvýšil na dva nula. Branka ale nakonec pro ofsajd uznána nebyla a domácí se tak radovali zbytečně.

 

Braškov se snažil na tlak reagovat, ale nic se mu nedařilo. Jedinou nadějí pro něj byly střely z dálky, které však branku domácích často ani netrefily. A tak se podruhé radoval Zavidov. Byl u toho znovu Neveďal, který opět utekl všem hostujícím hráčům a tentokrát se mu gólmana Vošmíka už překonat podařilo - 2:0. Do konce poločasu mohli zavidovští vstřelit ještě další branky, šance Hanycha po jeho hlavičce však gólem neskončila, stejně jako další příležitost Neveďala. Do šaten se tedy šlo za stavu 2:0, který pochopitelně více vyhovoval domácím.

Zázračná dvouminutovka

Druhá půle začala absolutně jiným způsobem, než ta první. Hosté udělali pár změn a především vysunuli stopera Štoncnera na hrot, což hru hodně ovlivnilo. Dynamika byla rázem úpkně jiná a byl to domácí Zavidov, který musel bránit. Hosté se navíc dokázali hned zkraje poločasu dostat ke gólovému zakončení. Byl u toho Repaský, který poslal míč před branku domácích, odkud se po několika odrazech dostal až k připravenému Štoncnerovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:1.

 

A to nebylo vše. Hned o pár desítek vteřin poté kapitán Vitner kombinoval s Holým na obranné polovině a po ne příliš povedeném nákopu se hosté dostali do brejku. Zakončení se ujal Zábranský a srovnal na 2:2. Pro Zavidov velmi nepříjemná situace, ale bylo ještě mnohem hůř. V 73. minutě hosté dokonali obrat, když se Jelínek nechal ve vápně předskočit Šebestou a ten hlavou upravil skóre na 2:3 pro Braškov. Domácí se ale situace nezalekli a dokázali srovnat. V 83. minutě se míče ujal Holý a krásnou ranou z 25 metrů překonal Vošmíka v brance hostí - 3:3.

 

Zavidov měl v závěru ještě pár šancí, z výsledkem ale nic nezmohl. Zápas tak skončil smírně - remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Dnes je to pro nás ztráta dvou bodů. V prvním poločase jsme mohli klidně vést o čtyři branky, ale zahazujeme až příliš moc šancí. I tak jsme vedli o dvě branky. O poločas si říkáme, že nesmíme polevit, a stane se pravý opak. Předvedeme dvaceminutovku hrůzy a necháme soupeře otočit. Nakonec můžeme být rádi za remízu, která je ale málo.




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , D. Devera [-] , J. Holý [-] , O. Neveďal [-] , D. Štiller [-] (72. D. Matějka [-] ) , J. Hanych [-] , J. Křivohlavý [-] , L. Kapoun [-] (61. J. Jančařík [-] ) , J. Jelínek [-]

SK Braškov
P. Vošmík [-] - P. Urban [-] (35. R. Bednář [-] ) , P. Přichystal [-] , D. Veselý [-] - J. Korpa [-] (46. L. Osvald [-] ) , M. Kloček [-] (46. T. Repaský [-] ) , J. Šebesta [-] , J. Zábranský [-] , M. Hudousek [-] - J. Brodský [-] - J. Štoncner [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: STEJSKAL Miloš - MIŽIČ Jan, ZÍKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Zdeněk Kolbaba
Tip experta: výhra hostů

Zavidov jsem viděl na Velké Dobré, a proto věřím nyní spíše Braškovu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů