Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle dokázaly překonat favorizované Vraný, rozhodl Bechner


Branky


8

Sobota nám přinesla zápas, od kterého většína lidí pravděpodobně očekávala výhru hostujícího celku z Vraného. Konal se ale pravý opak, když se dvakrát trefil Bechner a dovedl tak domácí Hředle k tížené výhře. Vraný naopak podruhé v řadě ztratilo a nachází se na průběžném šestém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start hostů a následně srovnání hry

Domácí měli před sebou těžký úkol - Vraný, které se může chlubit jedním z nejefektivnějších ofenzivních klenotů v soutěži - Kubíkem. Ten byl také tím, kdo poslal hosty do rychlého vedení. Hned třikrát se v úvodu dostal do samostatného úniku a jeden z nich dokázal přetavit v úvodní branku zápasu, když po zákroku Bečiroviče dorazil míč do sítě - 0:1. Hororový začátek pro domácí celek. Kubík následně ještě nastřelil konstrukci domácí branky a bylo tak načase, aby se Hředle otřepaly.

 

Zápas se následně vyrovnal a byly to naopak Hředle, které měly své šance. A dokonce dokázaly srovnat, když ve 30. minutě přišel centr na hlavu Dav. Minaříka a ten rozvlnil síť hostů - 1:1. Hosté pochopitelně chtěli vstřelit branku, aby byli opět ve vedení, ale šancí mnoho nebylo. Dá se zmínit maximálně příležitost L. Dandy, kterého ale ve finální fázi zradilo zpracování. Na druhé straně se tak mohli do vedení dostat domácí, když se ke střele dostal Sedláček, jehož střelu ale hostující obrana dokázala zblokovat. Poločas tak skončil smírně - jedna ku jedné.

Domácí převaha a rozhodnutí

Domácí začali druhou půli výrazně lépe, než tu první. Bechner se hned zkraje poločasu dostal do šance, kdy zkusil své štěstí zajímavým obloučkem, s kterým si ale připravený Izera bez problémů poradil. Na druhé straně střílel Kubík, Bečirovič byl však na svém místě. V 52. minutě se již skóre měnilo. Dlouhý nákop Mrázka vyrazil hostující Izera pouze k Bechnerovi, který ještě přihrál na M. Vitnera a ten se z poměrně velké dálky nemýlil - 2:1.

 

Tato branka mírně probudila hosty, Havlovec ale ve své šanci nedokázal dostat míč do sítě. V 59. minutě tak přišel další gól v podání Hředel. Sedláček naše povedným pasem aktivního Bechnera, který se dokázal projevit jako pravý kanonýr a šajtlí nedal Izerovi šanci - 3:1. Hosté ale po tomto gólu opravdu přiložili do ohně. V 66. minutě nejdříve šanci neproměnil Havlovec, poté následovala povedená standartka Jarába, proti které ale stál bravurní Bečirovič v domácí brance. Hosté se ale přeci jen dočkali. V 72. minutě se do míče opřel kapitán Fedrhanc a z voleje dokázal zkorigovat stav na 3:2.

 

Domácí sí ale vzali své dvougólové vedení zpátky. Nejdříve nedokázali proměnit sérii velkých šancí, v 83. minutě se ale prosadili. Dav. Minařík se ocitl ve velké šanci, ještě však přihrál na lépe postaveného Bechnera, který si tak zapsal druhý gól v utkání a definitivně rozhodl - 4:2. Následně své šance neproměnili Kubík, P. Danda ani Havlovec a domácí tak brali všechny tři body. Vraný naopak opět ztratilo a na první místo postrádá 6 bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: Když jsem viděl úvodní desetiminutovku, kdy nám třikrát ,i přes veškerá upozorňování, pláchl Kubík, bál jsem se dalšího průšvihu. Naštěstí jsme se po hrůzné desetiminutovce přeci jen trochu srovnali. Víru v dobrý konec nám dala po půlhodině standartka a vyrovnání. Poměrně vyrovnaný úvod druhého poločasu jsme zvládli lépe, než soupeř. Od 60. minuty jsme se dostali pod velký tlak a drželi nás neskutečné zákroky Javora. Ten tlak trval až do naší čtvrté vstřelené branky, pak hosté přecejen už v hlavách přestali věřit v obrat. Chci věřit, že nám tahle vydřená výhra pomůže a vrátíme se k lepším výkonům, než v poslední době předvádíme. Absolutorium dnes zaslouží především Javor v brance. Nezbývá než před ním hluboce smeknout. Druhým, kdo zaslouží absolutorium je Martin Vitner. Dopoledne pomáhal dorostu a pak vystřihne part, za který by se nemuseli stydět o dost zkušenější borci.

TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc - kapitán: Tato prohra dost bolí, jelikož jsme po většinu zápasu byli lepším týmem, ale našimi chybami jsme domácím umožnili nad námi zvítězit. O tom, že dva góly padly z jasných ofsajdů nemá cenu polemizovat, protože jsme si zápas prostě a jednoduše prohráli sami. Nyní se musíme dobře připravit na následující domácí zápas, který musíme bezpodmínečně vyhrát.



Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] (90. M. Malecký [-] ) , T. Vitner [-] (78. V. Tittelbach [-] ) , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] , O. Sedláček [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , A. Kolář [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - Z. Růžička [-] (52. D. Havlovec [-] ) , T. Kubík [-] , M. Jaráb [-] , M. Klár [-] , L. Danda [-] , L. Volf [-] (83. P. Nerad [-] ) , A. Fedrhanc [-] , T. Havlena [-] (40. M. Tygl [-] ) , L. Košťák [-] , P. Danda [-]

ŽK: 62. D. Mrázek - 27. A. Fedrhanc , 62. T. Kubík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Němeček Josef - MANSOUR Jakub, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Zdeněk Kolbaba
Tip experta: remíza

Vrany bude lepším týmem ale zvítězit nedokáže.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích