Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle se doma zalekly Libčic, ty se na Traverze rozstřílely


Branky


9

Sobota nám nabídla zajímavé klání mezi Hředlemi a Libčicemi. Z utkání nakonec s lepším pocitem odcházeli hosté, kteří domácím nadělili pět branek a odnesli si tak tři body. Dvakrát se za Libčice trefil Hrdina, který se tak stal pomyslným hrdinou zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urputný tlak hostů

Zápas začal hodně zhurta, když se hned v první minutě dokázaly Libčice prosadit. Gól však oprávněně nebyl uznán kvůli offsidu. O 5 minut později dokonce Voinikov nastřelil tyč branky Malinovského a muselo se tak čekat až do 11. minuty. To se k míči dostal Hrdina, který proklouzl skrze obranu domácích a pohodlně zakončil na 0:1 pro hosty. Domácí si to ale nenechali líbit a ihned reagovali. Ve 14. minutě našel Bechner v šestnáctce M. Vitnera, který dokázal i s pomocí Koláře dostat míč až na A. Vitnera, který namířil přesně k tyči a rozvlnil siť branky Pariška - 1:1.

 

Zápas se následně vyvíjel velmi jednoznačným způsobem. Ve 21. minutě se k míči dostal opět aktivní Hrdina, branku ale minul. O 6 minut později už měli hosté opět vést, finální přihrávku však hostující Voinikov nezvládl. Z další velké příležitosti už ale gól padl. To se faulu dopustil Dav. Minařík a ke standartce se postavil Punčochář, který ji proměnil znamenitě - 1:2. Jediným výkřikem do temnoty v podání domácích tak ve výsledku byl záverečný pokus Bechnera, který však jen protáhl ruce gólmana Libčic.

Šest minut zkázy a marné dotahování

Druhý poločas začal mírně lépe pro Hředle. Do úvodní šance se dostal po přihrávce Sedláčka M. Vitner, Pařišek ale vyběhl včas a zamezil jakémukoliv znatelnějšímu nebezpěčí. Hned o chvíli později se na durhé straně dostal do velké šance Beneš, Malinovský ho však vychytal. Pak ale přišla osudová 54. minuta a třetí branka hostů. K míči se po nedůrazu Čudy dostal Paluka a technickou střelou překonal brankáře domácích - 1:3.

 

Pro domácí opravdu těžká situace, ale mohlo být i hůř.A také bylo. Hned o 6 minut poté se totiž Vondra ukázal dokonalým lobem z nějakých 18 metrů a celý stadion mohl jen obdivovat, jakou krásnou střelou se hráč Libčic blýskl - 1:4. Domácí dokázali reagovat v 66. minutě, když se podruhé v zápase prosadil A. Vtner, tentokrát po přihrávce Bechnera - 2:4. Hosté se ale přecejen zmohli k ještě jednomu zásahu a byl to opět Hrdina, který tak vstřelil svůj druhý gól v zápase a definitivně rozhodl o výhře hostů - 2:5. Zápas tímto výsledkem také skončil a byl to tak domácí celek, který ze zápasu odcházel spokojenější.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: Dnes jsme neměli vůbec nárok. Libčice nás od úvodní minuty přehrávaly a odměnou jim byla po deseti minutách úvodní branka. Nám se však podařilo rychle vyrovnat a po vyrovnávací brance proběhla také jediná čtvrthodinová pasáž, kdy jsme se soupeřem drželi krok a měli i nějaké šance. Bohužel pro nás jsme je neproměnili. Jakmile hosté dali druhý gól z trestného kopu, bylo takřka rozhodnuto. Jediná naděje ještě svitla v úvodu druhého poločasu, kdy měl šanci Martin Vitner. Pak daly Libčice třetí branku a bylo rozhodnuto. Naprosto zasloužené vítězství Libčic, které byly po celý zápas rychlejší, důraznější a silnější na míči. Zápas je za námi. Musíme se teď soustředit na neděli, kdy nás čeká hodně důležitý zápas ve Lhotě.

AFK Libčice
Daniel Bejr - trenér: Dnešní soupeř byl pro nás velkou neznámou, stejně jako většina týmů v soutěži. Trochu nám pomohl místní hlasatel, který nás před zápasem upozornil, že jeden z útočníků má blízko ke klubovému rekordu v počtu branek, takže jsme si na něj dávali větší pozor. Naštěstí jsme zopakovali výkon z minulého týdne a byl to náš tým, který dirigoval tempo hry. I přesto jsme se ale dopustili výpadku po brance na 1:1 a zhruba 20 minut nám trvalo se dostat zpět do hry. Druhý poločas už jsme hru kontrolovali a co víc, předvedli jsme i pár hezkých kombinací. Ty však měly skončit gólem - přesto jsme samozřejmě s výsledkem spokojení.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Vitner [-] , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (74. D. Brož [-] ) , D. Minařík [-] (76. M. Malecký [-] ) , A. Kolář [-] , J. Vitner [-] (65. D. Čapek [-] )

AFK Libčice
S. Parišek [-] - I. Voinikov [-] , J. Lain [-] (76. M. Tenkl [-] ) , O. Hrdina [-] , L. Paluka [-] (87. A. Tyle [-] ) , J. Vondra [-] , J. Vondra [-] , T. John [-] (84. J. Ptáček [-] ) , T. Tenkl [-] , J. Beneš [-] (90. D. Kaláb [-] ) , M. Punčochář [-]

ŽK: 34. D. Minařík , 51. D. Bechner - 65. J. Beneš .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: BLÍŽIL Josef - DOUBRAVA Jakub, SOUKUP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Matěj Zíka
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání. Výsledek soudím převážně podle postavení v tabulce, bližší info nemám.

Tip: remíza