6:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány se vrátily do formy a nadělily Zavidovu šest branek


Branky


6. M. Slezák , 32. J. Mušálek , 42. L. Rus , 54. O. Putík , 57. P. Šíma (vl.) , 60. J. Mušálek - 83. O. Neveďal
9

Sobota, neboli den utkání Lán se Zavidovem. Kvalitní kádr domácích dokázal hosty přehrát opravdu výrazným způsobem a připsal si tak tři body do tabulky, čímž alespoň trochu odčinil vysokou prohru z minulého kola. Zavidov naopak nedokázal získat ani bod a nachází se na jedenáctém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výrazná převaha domácích

Zápas začal aktivním způsobem. Oba celky veděly, že si chtějí dojít pro vysněné tři body a snažily se tak již od prvních minut utkání. Návazně na to se nám začaly kupit také šance na obou stranách, ale přecejen to byl tým Lán, který byl aktivnější. Dokázal si tím pádem vytvářet také o to větší příležitosti, což mimo jiné znamenalo také absolutní gólovky. A v branku se přetavila šance hned z šesté minuty, když se prosadil Slezák - 1:0. Po úvodním gólu jsme si sice chvíli počkali, ale herní obraz byl stejně velmi jednotvárný.

 

Hrálo se především na polovině hostů a tak nebylo velkým překvapením, když došlo i na druhou branku domácích Lán. Tentokrát se povedenou trefou do střelecké listiny zapsal Mušálek - 2:0. O deset minut později už to navíc bylo o tři branky. To se k míči dostal Rus a zakončil dokonale - 3:0. Průběh první půle vyhovoval domácímu celku, hostům však pochopitelně ne, ale nic se jim s tím nedařilo dělat. Poločas tak skončil tříbrankovým vedením Lán.

Stejný průběh jako v první půli

Druhá polovina začala tak, jak ta první skončila a to tlakem domácích. Ti drželi míč a vyčkávali na příležitost, naopak Zavidov stál stažený v obranném bloku. V 54. minutě přišel centr do vápna hostů a domácí Putík se nemýlil - 4:0. Hned o tři minuty později přišel i páty gól Lán, když Putík naservíroval míč do pokutového území hostů a jeden z obránců si míč srazil do vlastní sítě - 5:0. Velmi krutý, avšak zasloužený průběh pro Zavidov. 

 

Následně se Lány v 60. minutě dostaly k rohovému kopu z levé strany, který propadl až na malé vápno, kde si zkušeně počkal Mušálek a nohou pohotově zvýšil na průběžných 6:0. Poté už celkově akční tempo zápasu opadlo a hrálo se spíš ve středu hřiště a s větší opatrností. Hostům se nakonec podařilo skóre alespoň korigovat zásluhou Neveďala, který využil chyby domácí obrany a pohotově zakončil - 6:1. Zápas po chvíli od poslední branky skončil a byli to tak domácí, kteří ze zápasu odcházeli spokojenější.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Daniel Švigár - zpravodaj: První půli jsme dominovali a hrálo se tak převážně na půlce Zavidova. N začátku půle druhé jsme druhé jsme drželi míč a soupeře jsme tak dostali pod tlak. Zavidovští se do zakončení dostávali pouze sporadicky.

FC 05 Zavidov
Daniel Dereva - trenér: Trápí nás zranění, k tomu jsme navíc v létě prošli ne úplně ideální obměnou kádru, a když jsme navíc měli souběh se zápasem rezervy, dopadlo to, jak to dopadlo. Na zápase není, co hodnotit. Je potřeba všechno hodit za hlavu, změnit přístup a udělat vše pro to, aby se nic takového již neopakovalo.



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Cafourek [-] , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] - M. Slezák [-] , O. Putík [-] (66. J. Burger [-] ) , J. Paluba [-] (71. J. Krátký [-] ) , J. Bejbl [-] , M. Kedroň [-] (53. J. Matějka [-] ) - L. Rus [-] (61. J. Burger [-] ) , J. Mušálek [-]

FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , O. Neveďal [-] , D. Štiller [-] (64. Q. Tran [-] ) , J. Koc [-] , D. Matějka [-] , J. Křivohlavý [-] , J. Jančařík [-] (81. T. Diepold [-] ) , M. Těšínský [-] , T. Korčák [-]

ŽK: 53. P. Vitner .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: SVOBODA Dominik - TICHÝ Lukáš, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Matěj Zíka
Tip experta: výhra domácích

Lány jsou zkušený celek co si poradí se slabšími soupeři s lehkostí, tipuji tedy výhru domácích.

Tip: výhra domácích