5:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraný překonalo nováčka z Libčic, rozhodl až bláznivý druhý poločas.


Branky


26. L. Danda , 54. J. Vondra (vl.) , 75. T. Kubík , 78. T. Kubík , 83. T. Kubík - 12. O. Hrdina , 50. I. Voinikov , 86. M. Faigl
9

V neděli se proti sobě utkaly dva atraktivní týmy - Vraný a Libčice, které se do této soutěže přemístily z odlišného regionu. Zápas to byl až do závěru remízový, rozhodl až velmi kvalitní Kubík, když dokázal svým hattrickem poslat Libčice do kolen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v roli pouhé předehry

První poločas nám měl ukázat, v jakém rozpoložení oba celky jsou. Vraný nastoupilo s novými posilami a Libčice chtěly překvapit, protože v této soutěži jsme je, jak už bylo řečeno, ještě vidět nemohli. Lépe začal druze jmenovaný celek, když se nejdříve dostali hráči Libčic ke střele, kterou domácí gólman Izera dokázal vytěsnit pouze před sebe a hostující Hrdina (poměrně vhodné jméno pro danou situaci) se zblízka při dorážce nemýlil - 0:1. Následovala méně výrazná pasáž, ve které si oba celky zvykaly na jejich požadovaný styl hry a snažily se ukázat svých kvalit.

 

Ve 26. minutě se k míči dostal domácí Danda, nový člen kádru Vraného, prošel po levé straně hřiště a utaženou střelou překonal libčického brankáře Basla - 1:1. Tento okamžik nejenže nenabudil domácí, ale ani nezměnil dynamiku utkání jako celku. Poločas se tak již pouze dohrával a oba týmy čekali na hvizd. Ten brzy přišel a do šaten se tedy šlo za remízového stavu.

Kubík a jeho tři branky za osm minut

V druhém poločase to byli opět hosté, kterým se podařilo dostat do velké šance a převrátit stav ve svůj prospěch. V 50. minutě se ve vápně nejlépe zorientoval Voinikov, který využil nedostatečné pozornosti kapitána Fedrhance a hlavou umístil míč do sítě - 1:2. Domácí se ale nepříznivé situace ani tentokrát nezalekli a srovnali s Libčicemi krok. O 4 minuty později od druhé branky hostí se k míči dostal domácí Matoušek, jehož nákop za obranu si smolně srazil Jak. Vondra do vlastní sítě - 2:2. Poté se na hřiště dostal domácí kanonýr Kubík a začaly se dít věci...

 

Kubík nejprve vstřelil branku na 3:2, když se v 75. minutě krásně opřel do míče a střela zapadla krásně na zadní tyč. O 3 minuty později přidal svůj druhý zásah(4:2), ale teprve ten třetí stál opravdu za to. Matoušek poslal povednou přihrávku až před vápno, kde se domácí hrdina skvěle zorientoval a poslal z první míč pod břevno libčické branky - 5:2. Hosté se pak následně zmohli už jen na korigující branku, když se po zmatku v domácím vápně prosadil Faigl. Tím ale zápas skončil a domácí z Vraného si odnesli všechny možné body, naopak Libčice odjely s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc(hráč): Byl to ostrý test v nepříjemném počasí s mnoha novými tvářemi, který jsme zvládli na výbornou. Chceme pochválit také rozhodčí, kteří celý zápas odpískali kvalitně a bez sebemenších komplikací. Až se naše nové posily, které si do konce měsíce snad všechny podrobně představíme, pořádně aklimatizují a sžijí s mančaftem, tak věříme, že se naše výkony ještě více zvednou. Děkujeme fanouškům za včerejší podporu.




Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - L. Volf [-] (84. P. Nerad [-] ) , M. Tygl [-] (65. T. Kubík [-] ) , P. Matoušek [-] , M. Jaráb [-] , M. Hrůnek [-] (53. M. Klár [-] ) , T. Havlena [-] (65. P. Vrba [-] ) , P. Danda [-] , L. Danda [-] , D. Havlovec [-] (53. Z. Růžička [-] ) , A. Fedrhanc [-]

AFK Libčice
A. Basl [-] - I. Voinikov [-] (60. M. Faigl [-] ) , J. Beneš [-] , J. Lain [-] (84. D. Kaláb [-] ) , O. Hrdina [-] , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , M. Tenkl [-] (57. A. Tyle [-] ) , J. Vondra [-] , T. John [-] (46. R. Wrobel [-] ) , T. Tenkl [-]

ŽK: 35. M. Tenkl , 57. R. Wrobel , 93. A. Tyle .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - ŠESTÁK Vojtěch, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Sílu Libčic nedokážu odhadnout, ale kádr mají prý slušný. To má ale i Vraný a doma vyhrávalo, takže dám jedničku.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích