2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 10:00

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Kralupy padly v Podlesí, rozhodly dva slepené góly


Branky


8

Podlesí se v letošní sezoně potýká s rozsáhlou marodkou, na utkání s Kralupy se však domácí sešli v poměrně hojném počtu. To se však nedá říct o mužstvu z Olší, které mělo v tomto klání v sestavě několik mladíků a vyjma náhradního gólmana pouze jednoho hráče na střídání. Početná absence se i přesto, že kralupští byli domácím rozhodně vyrovnaným soupeřem, nakonec promítla v konečném výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup domácích vedení nepřinesl

Začátek zápasu patřil domácím, kteří byli aktivnější, dostávali se do šancí a svého soupeře přehrávali.

 

V úvodních dvaceti minutách si Podlesí vypracovalo minimálně dvě gólové příležitosti. Tu největší měl Martin Polák, který se dostal do zakončení po povedené kombinaci s kapitánem Ondřejem Drašnarem. Domácí fotbalista ale svým zakončením na zadní tyč přestřelil Víškovu svatyni.

 

Poté se hra vyrovnala. Kralupští se také snažili ohrozit branku soupeře, až na pár náznaků se jim to ale nepodařilo.

 

V úvodním dějství se tak diváci branky nedočkali.

Dva slepené góly rozhodly o výhře Podlesí

Kralupy vstoupily do druhé půle dobře. Držely balón a snažily se najít recept na dobře fungující obranu domácích.

 

V 65. minutě ale přišla komplikace v podobě inkasování. Po rohovém kopu a následné skrumáži ve vápně se k odraženému míči dostal kapitán Ondřej Drašnar a přesnou střelou z voleje poslal domácí do vedení.

 

Vzápětí mohly Kralupy odpovědět, samostatný nájezd na branku ale zneškodnil gólman Jan Zykán.

 

Neproměněná šance hosty mrzela o chvíli později, jelikož v 68. minutě prohrávali o dvě branky. Martin Šlapák dostal balón na půlce a vzdušnou přihrávkou přes obranu soupeře, která v tu chvíli trochu zaspala, vyslal do úniku Filipa Šrajna. Ten tváří v tvář Víškovi nezaváhal a rozjásal domácí tribuny.

 

Hosté se ale nevzdali a zhruba deset minut před koncem byli blízko snižujícího gólu. Balón letící do branky ale na poslední chvíli vyhlavičkoval obránce domácích Milan Mišun.

 

Podlesí tak svou sérii výher natáhlo už na tři zápasy, když si na domácí půdě poradilo s oslabenými Kralupy výsledkem 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Radek Polák, trenér: Jsme samozřejmě šťastní, protože je to naše třetí výhra v řadě. Začalo se nám trochu lépe dýchat, když to tak řeknu. Když se ale podíváme na tabulku, tak ta je tak našlapaná, že během pár zápasů můžete být jak dole, tak klidně i čtvrtí odshora. Za mě to byl průměrný zápas se čtyřmi šancemi na naší straně a dvěma na straně soupeře. My jsme ty své dokázali proměnit.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý, vedoucí mužstva: Do Podlesí jsme odjeli opět oslabeni o zraněné a trestané hráče. Tentokrát se jednalo o šest hráčů - Kabyl, Víteček, Mařík, Chlapec, Petr a Janíček. Prvních dvacet minut byli lepší domácí. Vytvořili si několik šancí, které neproměnili a do konce poločasu se hra vyrovnala. Ve druhé půli jsme nehráli špatně, drželi jsme balón, měli hru pod kontrolou a začali jsme myslet na body. Bohužel jsme ale v rozmezí dvou minut udělali dvě fatální chyby a Podlesí utkání rozhodlo. O to víc mrzí, že to nebyly žádné vypracované šance, ale vyloženě naše chyby. To se ale ve fotbale stává, je to o chybách, a dnes jsme je bohužel udělali my. Závěrem musíme všem hráčům poděkovat za bojovnost, nasazení a za to, jak k utkání přistoupili, i když bojujeme se zmíněnými absencemi. Mladí hráči, kteří nastoupili, ukázali, že na tuto soutěž mají, mohou se dále zlepšovat a poprat se o sestavu, ale prozatím jim chybí větší zkušenost. Odjíždíme bez bodu, ale nemáme se za co stydět.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , J. Mezera [-] , L. Havelka [-] (62. M. Branžovský [-] ) , J. Jiránek [-] (64. M. Vohradský [-] ) , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , M. Polák [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (54. F. Šrajn [-] ) , M. Mišun [-]

FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - J. Emmer [-] , J. Řezníček [-] , M. Houška [-] , R. Culek [-] , M. Glogas [-] (72. D. Neumann [-] ) , V. Pakandl [-] , L. Krejza [-] , D. Hemr [-] , O. Čejka [-] , M. Řenč [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:15
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 22:29
Matouš Vránek

Expert: Václav Syblík
Tip experta: remíza

Dva týmy ze středu tabulky si pravděpodobně body rozdělí.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 19:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 07:44

Tip: výhra hostů