Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun odčinil debakl na Kladně, obrat se slánskou rezervou dokonal Černík


Branky


7

Berounští fotbalisté prohráli v minulém kole na půdě B-týmu Kladna vysoko 5:1. Dnes je před domácími fanoušky čekala další rezerva, a to slánská. V případě vítězství by se Beroun na svého soupeře ze Slaného v tabulce bodově dotáhl, a to se mu po obratu ve druhé půli povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól hostů a srovnání v závěru

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří se už po pěti minutách hry radovali z vedení. Střelou, která byla ještě tečována jedním z obránců domácích, rozvlnil síť berounské branky Jiří Říčka.

 

V úvodních pětačtyřiceti minutách se hrála vyrovnaná partie. Oba týmy držely balón na kopačkách plus mínus stejně, avšak příliš vyložených gólových šancí se diváci nedočkali ani na jedné straně.

 

Jedna přišla ve 43. minutě, díky níž se Berounu podařilo vyrovnat na 1:1. Do listiny střelců se po Šmídově přihrávce zapsal Daniel Hájek.

 

Výsledkem tak bylo nerozhodné poločasové skóre 1:1.

Vedení hostů a berounský obrat

Jak slánští vstoupili do půle první, tak stejně dobře otevřeli i druhé dějství dnešního klání. Už v 51. minutě se hostující příznivci radovali z gólu, když se po centru Herčíka hlavou prosadil Lukáš Dolák.

 

V následujících minutách mohli slánští své vedení několikrát navýšit. Největší šance měl Lukáš Kopřiva, který se minimálně třikrát dostal do výborné palebné pozice. Ani jednou ale ať už příčinou zákroku brankáře, nebo špatně seřízených mířidel, nedokázal rozradostnit hostující fanoušky.

 

A tak v 66. minutě přišel pro hosty trest v podobě vyrovnání. Skóre na 2:2 srovnal Jan Šmíd, který tak k asistenci přidal i vstřelenou branku.

 

V 77. minutě se Beroun poprvé v utkání dostal do vedení. Po straně prošel Čeněk Černík a povedeným obstřelem rozvlnil síť Sedlákovy svatyně.

 

Berounští už si ve zbytku zápasu dokázali vedení pohlídat, a výhrou 3:2 nad rezervou Slaného si tak spravili chuť po debaklu z minulého týdne.

 

 



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí mužstva: Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Kdyby nás soupeř za stavu 2:1 pro něj potrestal gólem na 3:1, tak bychom to už asi těžko otáčeli. Myslím ale, že to bylo zasloužené vítězství.

SK Slaný B
Radim Vavroch, trenér: Včera jsme po dlouhé době hráli fotbal, ale paradoxně se nám to výsledkově nevydařilo. Dostali jsme takové nešťastné góly. Myslím, že jsme byli i trochu lepší, ale bohužel jsme neproměnili své šance.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - D. Bessonov [-] , K. Komenda [-] (54. Č. Černík [-] ) , J. Šmíd [-] , O. Knyazev [-] , F. Štefan [-] (61. O. Slabý [-] ) , P. Vopěnka [-] , I. Novosad [-] , D. Hájek [-] , M. Novák [-] , I. Tapasov [-] (85. P. Tvrz [-] )

SK Slaný B
M. Sedlák [-] - O. Zelenka [-] , M. Marek [-] (84. M. Kapusta [-] ) , M. Mareš [-] , J. Říčka [-] (62. J. Krym [-] ) , L. Kopřiva [-] (74. J. Kejkrt [-] ) , M. Zelenka [-] , L. Herčík [-] , L. Dolák [-] , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-]

ŽK: 67. O. Slabý , 89. F. Štefan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - BENÁK Petr, VOLENEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:11
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 17:10
Matouš Vránek

Expert: Martin Macek
Tip experta: remíza

Fotbalisté Slaného jsou zatím spolu s Jinočany remízoví králové. V tomhle zápase to hosté znovu potvrdí a týmy si body rozdělí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:58

Tip: výhra domácích