0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První domácí prohra pro Jinočany, cenný skalp vystřelil Nelahozevsi Syblík


Branky


7

Jinočany odehrály v této sezoně na domácí půdě sice zatím pouze tři utkání, ve všech třech ale zůstaly neporaženy. Dnes zajízděly na horkou jinočanskou půdu fotbalisté Nelahozevsi, kteří se v tabulce nacházeli na děleném posledním místě. Utkání nenabídlo i kvůli silnému větru příliš hezkou hru, nabídlo ale nečekaný výsledek - po gólu hostujícího Syblíka totiž bralo podruhé v sezoně tři body Dynamo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dobývání a Janovského tyč

Utkání bylo od začátku velice bojovné. Na kráse hře nepřidal ani silný vítr, který v úvodním dějství foukal proti fotbalistům Dynama. Ty se tak až na jednu příležitost téměř k ničemu nedostali. To však i proto, že se soustředili především na bránění.

 

Jediná hostující šance přišla zhruba po dvaceti minutách hry, když hlavou orazítkoval tyč Karpíškovy svatyně Adam Janovský.

 

Domácí byli v úvodní pětačtyřicetiminutovce více na balónu, udávali tempo hry a dobývali nelahozevské hradby, hostující defenziva ale pracovala výborně. A když už za ni něco prošlo, hosty podržel pohotový gólman Jan Fiala či branková konstrukce. Ta se ke slovu dostala hned dvakrát. Poprvé, když se na břevno snesl nepovedený centru Nového a podruhé při zakončení Pivrnce.

 

Po úvodním dějství tak na ukazateli skóre svítily dvě nuly.

Rychlý a vítězný gól hostů

Dynamo se snažilo dostávat se na útočnou polovinu zejména přes nakopávané míče. Jeden z nich jim ve 49. minutě vyšel dokonale. Balón obdržel vepředu Václav Syblík, jenž se dokázal dostat přes obránce a přesným zakončením mezi nohama domácího brankáře rozjásal veškeré příznivce hostujícího týmu. Dynamo tak v Jinočanech vedlo 1:0.

 

Ve druhé půli hráli proti větru domácí, kteří to tak proti semknuté hostující defenzivě měli ještě těžší, než v prvním poločase.

 

Zhruba v 70. minutě musel brankář Fiala zasahovat proti pokusu z levé strany. Hostující gólman se pořádné zapotil i o několik minut později, když mu z rukavic vypadl balón po lapeném centru. Fiala ale dokázal proti dorážce reagovat, a zažehnal tak veškeré nebezpečí.

 

Domácím se tak nepodařilo překonat hostující obranu a díky Syblíkově brance ze začátku druhé půle se tak po výhře 1:0 stala Nelahozeves prvním týmem, který si v této sezoně dokázal odvézt tři body ze hřiště Jinočan.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek: Za mě spíše remízový zápas, zvítězil opravdu hodně šťastnější tým. My jsme odehráli asi náš nejhorší zápas na podzim. Nepřidala tomu ani kvalita hřiště, které je hodně drmolaté. Svádělo to k nakopávaným balónům, což vyhovovalo soupeři, který se tak probojoval k vítězství. Kvalita hry ale byla hrozná, byl to boj.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Bylo to hodně bojovné utkání. Hřiště nebylo nic moc a foukal také silný vítr. Za tu bojovnost, kterou jsme se domácím vyrovnali, jsme si to asi zasloužili. To, co propadlo, pochytal výborný brankář Fiala.



Sestavy


FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - P. Kalaš [-] , P. Vávra [-] (78. J. Cháb [-] ) , S. Komínek [-] , M. Ambrus [-] - T. Pelikán [-] , J. Řehák [-] (87. Š. Scharf [-] ) , M. Pospíšil [-] (63. I. Bogár [-] ) , M. Pivrnec [-] - J. Nový [-] , J. Sedláček [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - V. Syblík [-] (77. D. Kaplan [-] ) , R. Šimek [-] , L. Bucha [-] , J. Holý [-] , R. Kochman [-] , A. Janovský [-] (92. D. Hamák [-] ) , T. Buldra [-] , L. Simon [-] , D. Valda [-] , D. Kulhánek [-]

ŽK: 28. P. Vávra , 58. M. Pospíšil , 90. J. Cháb - 62. J. Holý .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šebela Jiří - CHOVANEC Petr, VÁŇA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: výhra domácích

Jinočany nás opět porazily, doma si pohlídají i Nelahozeves.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích