T. Pucholt 30. (p.)
P. Wajshajtl 31.
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník neudržel vedení nad Kosoří, bod zařídil hostům Novotný


Branky


30. T. Pucholt (p.) , 31. P. Wajshajtl - 40. M. Černý , 62. J. Novotný
5

Rakovnickým fotbalistům se v této sezoně zatím poměrně daří, což potvrdily i poslední dva zápasy, které borci z královského města s přehledem zvítězili. Prodloužit sérii výher na tři utkání chtěli žlutomodří proti zkušené Kosoři. Tři body z toho nakonec nebyly, avšak remízy s mužstvem, jako je banda okolo Milana Černého, si musíte vážit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly domácích a snížení Černého

Začátek utkání byl opatrný z obou stran. Více na balónu byli hosté, nedařilo se jim však dostávat se do rakovnické defenzivy. Domácí si postupem času začali vytvářet zajímavé situace, chyběla jim však lepší finální či předfinální fáze.

 

Přeci jen byli ale diváci po několika minutách hry svědky obrovské šance, Žďánského střelu na přední tyč ale vyrazil konečky prstů gólman Matyáš Franta.

 

Po půlhodině hry už Rakovník mohl slavit, když Tomáš Pucholt proměnil nařízenou penaltu, a poslal tak domácí do vedení.

 

Ihned po rozehrávce jásali domácí příznovci podruhé. Balón za obranu dostal Petr Wajshajtl, který si míč navedl a střelou podél gólmana zvýšil na 2:0.

 

Hosté se nechtěli smířit s poločasovým výsledkem 2:0 pro domácí, a tak to na sebe vzal zkušený kapitán Milan Černý. Bývalý hráč Slavie či Hradce Králové si ve 40. minutě narazil balón se Slámou, dostal se až před brankáře Peška a přesným zakončením rozvlnil síť.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 2:1 pro Rakovník.

Bod vystřelil Novotný

Ve druhé půli byli aktivnější hosté, kterým se v 62. minutě podařilo vyrovnat na 2:2. Střelu Jiřího Novotného tečoval do protipohybu Peška ve snaze zblokovat zakončení Jeremy Šindler, a skóre tak bylo srovnáno. Inkasované brance předcházela a přispěla i hloupost mladého Bohatého, jenž místo toho, aby hrál, tak debatoval s rozhodčím, který mu posléze ukázal žlutou kartu.

 

V 75. minutě měli hosté šanci ke vstřelení vedoucího gólu, zakončení patou ale nebylo dostatečně razantní.

 

Utkání už se poté vesměs dohrávalo a dospělo do remízového výsledku 2:2.

 

Autor fotografií: Zonerama David Svoboda



Ohlasy k zápasu



Kosoř
Jakub Slunéčko: S prvním poločasem jsem moc spokojený nebyl. Druhá půle už ale byla úžasná. Mělo to nějakou šťávu, měli jsme víc ze hry a byli jsme lepší na balónu. Akorát jsme nedali góly. Až se nám rozstřílí Zdeněk Sláma, tak to bude ještě lepší. Musím ale pochválit i soupeře, který má velice dobrý mančaft. S tou remízou jsme tedy dejme tomu spokojeni.



Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Sabo [-] (72. T. Itner [-] ) , J. Vydra [-] , J. Šindler [-] , V. Čadek [-] , P. Wajshajtl [-] (90. M. Valcha [-] ) , J. Severin [-] , J. Červený [-] (55. F. Turbák [-] ) , T. Pucholt [-] , P. Bohatý [-] (65. T. Kotaska [-] ) , D. Žďánský [-] (65. P. Kýzl [-] )

Kosoř
M. Franta [-] - M. Černý [-] , A. Janoušek [-] , Z. Sláma [-] (83. Č. Pekárek [-] ) , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] , M. Šácha [-] , J. Křemen [-] (88. J. Slunéčko [-] ) , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 40. J. Červený , 63. P. Bohatý , 79. T. Itner - 53. P. Stejskal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Benák Petr - ŠMEJKAL Jiří, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra hostů

Tady věřím hostům. Kosoři se venku sice moc nedaří, ale má natolik kvalitní tým, že v Rakovníku zvítězí.

Tip: výhra hostů