1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 10:00

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo smírně, bod proti Spartaku vystřelil Podlesí v závěru Šrajn


Branky


5

Fotbalisté Podlesí vytežili z posledních tří zápasů jeden bod se skóre 3:13. Vylepšit si pozici v tabulce chtěli podlesští v derby proti Spartaku, který v minulém kole remizoval s Jinočany. Dnes z toho po na góly poměrně chudém, avšak i tak atraktivním utkání, byla znovu dělba bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólů, bez šancí

První poločas byl nervózní z obou stran. Obě mužstva se „oťukávala“ a bylo vidět, že nikdo nechce udělat chybu. Hrálo se tak ze zajištěných obran, držení míče bylo vyrovnané a většina útočných akcí, ať už na jedné či druhé straně, končila před vápnem.

 

První, takticky svázaná půle, ve které se diváci gólu ani vyložené šance nedočkali, tak skončila nerozhodně 0:0.

Gól na každé straně znamenal dělbu bodů

Ve druhém poločase se obě mužstva osmělila. Hra se otevřela, tempo se zvýšilo a přicházely i zajímavé příležitosti.

 

Jednu takovou si v 53. minutě dokázali vytvořit hosté a byla z toho úvodní branka tohoto derby. Po krásné kombinaci Prokeše s Tomášem Jeníkem se jakožto první střelec utkání zapsal do gólových statistik druhý jmenovaný. Spartak Příbram tak vedl 1:0.

 

O chvíli později mohli příbramští vést 2:0. Po chybě Branžovského unikal sám na branku Dominik Prokeš. Hostující fotbalista ale místo zakončení zvolil přihrávku na Jeníka, který byl obsazený Mišunem, jenž dokázal balón odvrátit do bezpečí a zastavit tak nadějnou akci Spartaku.

 

S přibývajícími minutami začali herní iniciativu přebírat domácí, kteří byli více na balónu, vypracovávali si zajímavé příležitosti a zkrátka se tlačili za vyrovnáním.

 

V 83. minutě se Podlesí dočkalo. Na 1:1 vyrovnal v poslední době skvěle hrající Filip Šrajn. Pro podleského fotbalistu to z pozice defenzivního záložníka byla již pátá vstřelená branka v probíhajícím ročníku.

 

Ve zbývajících minutách už si ani jeden z celků nedokázal vypracovat žádnou příležitost, kterou by rozhodl ve svůj prospěch, a Podlesí se tak na domácí půdě rozešlo v derby se Spartakem Příbram smírně, když utkání skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



Spartak Příbram
Zdeněk Míka: Bylo to klasické derby. První poločas byl bez šancí a nervózní z obou stran. Až ve druhé půli se začalo hrát. S výsledkem jsme spokojeni. Bylo to derby na horké půdě v Podlesí, takže toho bodu si ceníme.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , M. Branžovský [-] , O. Valta [-] (86. J. Hyspecký [-] ) , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , P. Míča [-] (46. V. Valčík [-] ) , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (65. J. Jiránek [-] )

Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - M. Hejduk [-] (46. M. Srch [-] ) , V. Kadlec [-] , D. Sirůček [-] , D. Morav [-] , T. Jeník [-] (74. T. Spousta [-] ) , D. Vošmik [-] (65. D. Hančár [-] ) , D. Drašnar [-] (46. D. Prokeš [-] ) , K. Češka [-] , T. Prokeš [-] , T. Balík [-]

Počet diváků: 280. Rozhodčí: Mareš Bohumil - SVOBODA Richard, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra domácích

Podlesí sice v minulém kole dostalo šest branek, ale myslím si, že doma si to pohlídá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích