0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun znovu bodoval, šestou prohru v sezoně si připsaly Votice


Branky


5

Fotbalistům Berouna se až na vítězství s Nelahozevsí na začátku sezony příliš nedařilo. Pak ale přišla remíza v Podlesí a výhra nad Klecany. Okusit znovu bodovou chuť chtěli berounští na půdě Votic a po nepříliš pohledném zápase se jim to podařilo na jedničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

Utkání mezi Voticemi a Berounem nemělo v úvodním dějství příliš velké tempo. Domácí fotbalisté se soustředili především na defenzivní stránku hry a hráli v bloku. Hosté, kteří měli územní převahu a byli většinu času na balónu, dobývali votické hradby.

 

Nedařilo se jim ale dostat se do větší šance, která by zaváněla úvodní brankou zápasu. Nejblíže tomu byl po zhruba dvaceti minutách hry František Štefan, jehož únik z levé strany ale skončil zakončením, které se nevešlo mezi tři tyče branky Jaroslava Šandy.

 

V první půli se tedy diváci branky nedočkali, a hráči tak odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Hájek a Husák zařídili výhru hostů

Ve druhém poločase se tempo utkání zvedlo, obraz hry byl ale ze začátku neměnný. Votice nadále zejména bránily a berounští se snažili vytvářet si gólové příležitosti.

 

Ve 48. minutě se jedna taková ujala. Z hranice vápna vystřelil levou nohou Daniel Hájek, jehož přízemní pokus skončil v síti. Beroun tak ve Voticích vedl 1:0.

 

Domácí s přibývajícími minutami zvýšili aktivitu a chtěli vyrovnat, bohužel pro ně ale bez gólové příležitosti.

 

Zato hosté měli zhruba v 70. minutě šanci na vstřelení druhé branky, Jan Šmíd ale pouze orazítkoval tyč soupeřovy branky.

 

V 90. minutě si hosté přeci jen pojistili tři body. Po centru z rohového kopu se hlavou prosadil střídající Tomáš Husák, který tak stanovil konečný výsledek utkání mezi Voticemi a Berounem na 2:0 pro hostující mužstvo.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Michal Budil: Z naší strany zápas totálně bez šancí, a proto jsme prohráli. Soupeř si vytvořil pár šancí, které proměnil. Za nás první půle opět bez efektu. Ve druhém poločase se hra už zkvalitnila, ale bez gólové šance. V domácím prostředí bychom za podpory diváků, kterých přišlo dost, měli získávat body. Bohužel se nám ale vždy vymstí zbytečné chyby.

Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek: Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Soupeř neměl prakticky žádnou šanci a byla akorát otázka času, kdy se ujmeme vedení. Několikrát jsme ale dokázali zahodit slibně se vyvíjející brejkovou situaci.



Sestavy


SK Votice
J. Šanda [-] - L. Navrátil [-] , M. Radačovský [-] (80. M. Sedlák [-] ) , K. Koutek [-] , V. Budil [-] , J. Homolka [-] (80. M. Sládek [-] ) , T. Kramný [-] (46. M. Hřebec [-] ) , M. Horváth [-] , J. Mudra [-] , D. Königsmark [-] (46. M. Vaš [-] ) , M. Baťha [-]

Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - Č. Černík [-] (60. T. Husák [-] ) , J. Šmíd [-] , K. Komenda [-] (84. P. Tvrz [-] ) , I. Tapasov [-] (89. O. Knyazev [-] ) , F. Štefan [-] , P. Vopěnka [-] , I. Novosad [-] , D. Hájek [-] , M. Novák [-] , M. Hrypas [-]

ŽK: 37. M. Radačovský , 70. V. Budil , 81. M. Horváth , 86. M. Sládek , 91. M. Baťha - 80. P. Vopěnka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Jarolímek Roman - JAROLÍMEK Miloš, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Matouš Vránek

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra domácích

Votice se potřebují chytit a Beroun je na to dobrý soupeř, jelikož také teď nemá zrovna formu. Votice doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů