0:2
(0:1)
39. E. Šahini
63. E. Šahini (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2023 19:00

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólostroj Šahini znovu v akci, k tuchoměřické výhře v Klecanech přispěla penalta


Branky


39. E. Šahini , 63. E. Šahini (p.)
5

Klecany vyšly v minulém kole bodově naprázdno, když padly na půdě Berouna 2:1. Dnes na jejich půdu zajížděly první Tuchoměřice, které, i díky dvěma brankám ve formě hrajícího Šahiniho, zůstaly i po tomto klání nadále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance domácích a trefa Šahiniho

Utkání bylo od začátku velice bojovné a mělo poměrně vysoké tempo.

 

Aktivnější byli ze začátku domácí, kteří se dostali do několika zajímavých příležitostí, žádnou však nedokázali dotáhnout do gólového konce.

 

Postupem času se osmělili také hostující fotbalisté, kteří začali být aktivnější, žádnou vyloženou šanci si ale dlouho vypracovat nedokázali.

 

Ve 39. minutě se ale přeci jen radovali z vedení. Z ojedinělé akce se prosadil útočník Edis Šahini.

 

Vzápětí mohli odpovědět Hrdina nebo Smíšek, oba ale ve svých šancích neuspěli.

 

I tuchoměřičtí měli poté pár příležitostí k tomu, aby navýšili své vedení, žádná ze slibně se rozvíjejících útočných akcí ale neskončila druhou brankou.

 

Po prvním poločase tak Tuchoměřice vedly v Klecanech 1:0.

Proměněná penalta hostů

Domácí chtěli s nepříznivým výsledkem ve druhé půli něco udělat, Svoboda, Smíšek, ani Bečka ale ve svých šancích úspěšní nebyli.

 

V 63. minutě byl ve vápně faulován Martin Sulík a hosté kopali pokutový kop. K tomu se postavil nikdo jiný než autor do té doby jediného gólu zápasu Edis Šahini, jenž z penaltového puntíku neomylně poslal balón do sítě. Tuchoměřice tak vedly 2:0.

 

Klecanští se poté ještě snažili alespoň o snížení, hosté však poctivě bránili a svého soupeře už do větších příležitostí nepustili.

 

Tuchoměřice tak po výhře 2:0 v Klecanech uhájily první místo v tabulce a v probíhajícím ročníku nadále zůstávají stoprocentní.

 

 



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Bohužel naše první domácí prohra v této sezoně. Byl to hodně vyrovnaný zápas, myslím si, že jsme měli i více šancí, zase jsme ale umřeli na jejich spalování. Poznamenalo nás i brzké střídání, kdy jsme museli střídat už asi po půlhodině hry.

TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra: Tentokrát už jsme z toho žádné drama ke konci neudělali a pohlídali jsme si to. Osm zápasů, osm vítězství. Jedeme na vítězné vlně už asi rok a půl, takže spokojenost.



Sestavy


MSK Klecany
M. Šanda [-] - V. Kučera [-] , V. Hordashko [-] (77. J. Dvořák [-] ) , O. Dvořák [-] (77. D. Sýkora [-] ) , F. Mančal [-] (34. D. Žampach [-] ) , A. Hrdina [-] , O. Průcha [-] , P. Svoboda [-] (77. D. Bartoš [-] ) , L. Smíšek [-] , M. Bečka [-] - F. Vaktor [-]

TJ Sokol Tuchoměřice
R. Dvořák [-] - L. Vegricht [-] , M. Sulík [-] (77. R. Zavadil [-] ) , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] (85. S. Jemelka [-] ) , A. Valášek [-] (56. J. Jeslínek [-] ) , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] (92. F. Cihlář [-] ) , P. Hochman [-] , M. Majer [-] , T. Valín [-]

ŽK: 81. D. Sýkora .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Asník Daniel - SANDEV Patrik, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: remíza

Oba týmy mají výborné a zkušené mužstvo. Věřím spíše Tuchoměřicím, ale Klecany hrají doma, takže si myslím, že zde bude remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů