S. Mařík 61. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:15

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První domácí ztráta Kralup, bod proti Sedlci-Prčice vystřelil z penalty Mařík


Branky


61. S. Mařík (p.) - 46. M. Prchlík
5

Kralupští v této sezoně odehráli na Městském stadionu V Olších doposud tři zápasy, ze kterých všechny zvítězili. Prodloužit chválihodnou sérii chtěli modrobílí proti soupeři ze Sedlce-Prčice, který se v minulém kole stal prvním celkem, jenž odevzdal všechny tři body Nelahozevsi. Utkání nabídlo vedení hostů do kabin, vyrovnání z penalty i nastřelení brankové konstrukce v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól kapitána hostů do šatny

Hned ve 2. minutě zakončoval z hranice vápna po pěkném centru Janíčka a přiklepnutí Petra Stanislav Mařík, jehož střela ale pouze orazítkovala vnější část tyče hostující branky.

 

Poté byla hra poměrně rozháraná. Šlo především o boj o míč, který ale měli přeci jen více času na kopačkách domácí, a šance dlouho nepřicházely.

 

Až ve 23. minutě se diváci dočkali další zajímavější příležitosti. Zpoza vápna zakončoval kralupský Jakub Řezníček, jehož pokus vytáhl brankář Nerad na rohový kop.

 

V následujících minutách oba celky znovu především bojovaly o balón a k vidění bylo také několik faulů.

 

V závěru úvodního dějství byli však diváci přeci jen svědky rozvlnění sítě. Po krásné kombinační akci se přízemní střelou na zadní tyč prosadil hostující kapitán Marian Prchlík. Sedlec-Prčice tak vedl 1:0.

 

Za tohoto stavu také první půle skončila, a spokojenější tak do kabin odcházeli hráči hostující družiny.

Vyrovnání z penalty

Tempo hry se ve druhé půli zvýšilo, ovšem úvodní minuty druhého dějství patřily hostům, kteří byli aktivnější. Do žádné šance se ale dostat nedokázali.

 

Postupem času ale začali iniciativu přebírat domácí. Po centru ze strany hlavičkoval Miloslav Houška, jeho pokus mu ale Nerad vyrazil. Balón však skončil pouze u kralupského Petra, který byl podražen, a rozhodčí tak ukázal na penaltu. Tu si vzal Stanislav Mařík a přesnou střelou vyrovnal na 1:1.

 

Poté měli domácí další šance. Jednou na centr nedosáhl Tomáš Petr a o pár minut později střílel stejný hráč zpoza vápna, ovšem pouze doprostřed branky, kde byl připravený František Nerad.

 

V 77. minutě zakončoval z kraje vápna Stanislav Mařík a brankář hostů mu jeho pokus vyrazil na rohový kop. Z následného rohu měli hosté brejk, po kterém chtěl vyběhnuvšího Víška střelou zhruba z poloviny hřiště překvapit Martin Hájek, avšak bohužel pro Sedlec-Prčice neúspěšně.

 

O chvíli později zakončoval již z lepší pozice hostující Tomáš Pištěk, ovšem nad branku gólmana Petra Víška.

 

V 85. minutě měli domácí obrovskou šanci na vstřelení vítězné branky. Centr z rohového kopu prodloužil na zadní tyč Kabyl, kde z bezprostřední blízkosti hlavičkoval Miloslav Houška. Hostující gólman mu ale jeho pokus reflexivním zákrokem vyrazil na břevno.

 

Kralupy tak doma v letošní sezoně poprvé ztratily, když remizovaly se Sedlcem-Prčice 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Celý první poločas jsme byli na balónu. Vypracovali jsme si dvě nebezpečné střely, z nichž jedna skončila na tyči a několik standardek, které jsme nedokázali využít. Poté soupeř, který byl po celé utkání pouze zalezlý, vstřelil ve 40. minutě z první střely na branku gól na 0:1. Druhá půle byla podobná, i když Sedlec svoji aktivitu dopředu trochu zlepšil a hra se trochu vyrovnala. Branku jsme vstřelili z jasné penalty a ke konci utkání jsme ještě neproměnili hlavou stoprocentní gólovou příležitost, kdy brankář hostí předvedl fantastický zákrok a vytáhl gólovou hlavičku na břevno. V celkovém součtu obou poločasů jsme toto utkání měli vyhrát a jednoznačně se jedná o ztrátu dvou bodů.

TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: Po třech týdnech jsem byl konečně spokojený s výkonem. Bylo tam nadšení i kvalita. I kdybychom prohráli, tak bych řekl, že ta forma a kvalita se vrací zpátky nahoru.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] (46. P. Víšek [-] ) - J. Emmer [-] , J. Řezníček [-] , Š. Janíček [-] (72. M. Glogas [-] ) , M. Houška [-] , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] , R. Culek [-] , L. Krejza [-] (63. V. Pakandl [-] ) , S. Mařík [-] , J. Kabyl [-]

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , O. Rataj [-] , V. Kabíček [-] , M. Kaňka [-] - M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] , T. Pištěk [-] , V. Novák [-] - M. Davídek [-] , M. Prchlík [-]

ŽK: 51. J. Kabyl , 53. R. Culek .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: Procházka Václav - NEHASIL Karel, KOCMAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra domácích

Máme co napravovat po prohraném zápase v Jílovišti. Hrajeme doma, kde se nám daří, takže musíme vyhrát. Jasná jednička na Kralupy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích