0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra pro Nelahozeves, Dynamu vystřelil první tři body v sezoně Kulhánek


Branky


5

Úvodních pět zápasů v sezoně Dynamo Nelahozeves prohrálo. V minulém kole ale přišel první světlý moment, a to remíza 1:1 proti favorizovanému Jílovišti. Navázat na alespoň jednobodový zisk chtěli nelahozevští na půdě Sedlce-Prčice, a to se jim po brance Kulhánka ve druhé půli povedlo více než dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra a tyč Kalaše

Utkání bylo od začátku velice vyrovnané. Hrálo se především po vápno, jelikož oba týmy zejména bojovaly ve středu hřiště o balón, a když probíhala nějaká slibně se vyvíjející akce, většinou skončila nepřímým ohrožením branky.

 

I přesto byli ale diváci v úvodním dějství svědky jedné zajímavé příležitosti na obou stranách, přičemž blíže k tomu, aby otevřeli skóre utkání, byli hosté. Z hranice vápna střílel levačkou Jan Kalaš, jeho pokus ale skončil na tyči. Domácí se prezentovali střelou z přímého kopu, které ale nezamířila mezi tři tyče Fialovy svatyně.

 

Po prvních pětačtyřiceti minutách tak na ukazateli skóre v Sedlci-Prčice svítily dvě nuly.

Vítězný gól hostů

Druhá půle nabídla stejný obraz hry. Hra byla vyrovnaná a šancí po málu. Když už ale nějaká přišla, stála za to.

 

Po pár minutách druhé půle byli blízko k tomu, aby se dostali do vedení, domácí, střelu po skrumáži ve vápně mířící do branky ale na poslední chvíli vykopl z brankové čáry hostující Lukáš Simon.

 

Na druhé straně se zhruba o čtvrt hodiny později uvolnil Kalaš, jehož střelu vyrazil na vápno brankář Nerad. Míč si našel Adam Janovský a jeho pokus letící do branky odvrátil jeden z domácích obránců. Odvrátil ho ale pouze ke Kalašovi, který se postaral o třetí zakončení hostů během několika vteřin. Domácí gólman byl ale znovu pohotový a balón vyrazil na rohový kop. Právě z následného rohu už se ale nelahozevští radovali. Po skrumáži ve vápně dotlačil balón do sítě Daniel Kulhánek. Dynamo tak vedlo 1:0.

 

Hosté si ve zbývajících minutách dokázali pohlídat vedení a soupeře již do žádné větší šance nepustili.

 

Sedlec-Prčice se tak stal prvním týmem v této sezoně, který odevzdal Nelahozevsi všechny tři body.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: Pokazili jsme to, podcenili jsme soupeře. V první půli nás zachránila tyč. My jsme byli absolutně bezzubí, nebyli jsme nebezpeční a hráli jsme pomalu a v chůzi. V 80. minutě dal soupeř v podstatě spravedlivý gól na 1:0. Teď už se nemáme na co vymlouvat, unavení jsme nebyli. Na to, že nám chyběli dva střední záložníci, se nemůžeme vymlouvat. Měli jsme vyhrát, doma je to povinnost.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Jsem rád, že máme první tři body. Tohle vám dodá zase tu chuť do fotbalu. Proto to hrajete, protože chcete vyhrávat. Jsme za to tedy rádi. Musíme pokračovat dál a pokusit se získat ještě nějaké body. Ještě mámě půlku sezony před sebou.



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , O. Rataj [-] , D. Kabíček [-] - V. Kabíček [-] , D. Molnár [-] (62. J. Kabíček [-] ) , M. Kaňka [-] , Z. Všetečka [-] , M. Prchlík [-] (85. M. Kaprál [-] ) - M. Davídek [-] , V. Novák [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - R. Šimek [-] , F. Bálek [-] (92. V. Syblík [-] ) , J. Kalaš [-] , J. Holý [-] , R. Kochman [-] (89. J. Lenčeš [-] ) , A. Janovský [-] , T. Buldra [-] , L. Simon [-] , D. Kulhánek [-] , D. Valda [-]

ŽK: 64. J. Kabíček - 62. J. Kalaš , 83. J. Holý , 87. A. Janovský .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Šebela Jiří - LOUDA Tomáš, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Boudník
Tip experta: výhra domácích

Sedlec si spraví chuť po Vestci a vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů