0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník se vyhoupl na čtvrté místo, žlutomodří bodovali ve Slaném


Branky


21. J. Sabo , 83. P. Bohatý
5

V minulé sezoně vyšlo ze vzájemného duelu dvakrát lépe béčko Slaného, kterému stačila v obou případech na výhru jedna branka. Tento zápas však nabídl jiný scénář. Rakovník vstoupil do soutěže velmi dobře a body získává především na venkovních hřištích, což se potvrdilo i nyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesná trefa Saba

První poločas začal lépe pro rakovnické hráče, kteří byli aktivnější a dokázali si vypracovat zajímavé příležitosti. Chyběla však lepší finální fáze.

 

Rohový kop našel Šindlera, ale ten v těžší pozici mířil těsně vedle.

 

Slibně se rozvíjející akci vedl Bohatý, ale situaci nevyřešil dobře a hosté o míč přišli. Stejný hráč poté těžil ze skvělé práce Červeného u postranní čáry. Bohatý táhl křídelní akci, vnikl do šestnáctky, ale nahrávku na nikým neobsazeného Saba, který by uklízel do prázdné branky, na poslední chvíli zablokoval obránce.

 

Slaný se také dostávalo do šancí, ale dva střelecké pokusy zpoza vápna nenadělaly Peškovi příliš práce.

 

Domácí měli možnost přímého kopu kousek za vápnem, ale Volek pálil nad.

 

První a jediná branka prvního poločasu padla ve 21. minutě. Hostující Sabo obdržel centr na hranici malého vápna a uklidil ho přesně k tyči, brankář Junek byl bez šance. Rakovník tak vedl 1:0.

 

Hostující mužstvo drželo míč na svých kopačkách a nikam se nehnalo. Slánští do hvizdu, který ukončil úvodní pětačtyřiceti minutovku, s odpovědí nepřišli, a tak první polovinu utkání ovládli hosté.

Pojistka Bohatého

Druhý poločas nabídl zajímavější podívanou a rozdílný průběh. Rakovník mohl své vedení zvýšit, ale Bohatý v několika pokusech z dobrých pozic pálil nad.

 

Čerstvý Turbák, který nahradil do druhé půle Žďánského, se z pravé strany dostal také do zajímavých příležitostí, ani on ale slibné situace neřešil ideálně.

 

Po hodině hry přišla obrovská šance na vyrovnání. Slaný zahrávalo rohový kop a jeden z domácích hráčů se po své hlavičce už chtěl radovat, ale Pešek na brankové čáře vyškrábl na poslední chvíli balón mimo tři tyče, a odmítl tak vyrovnání.

 

Slaný si poté vypracovalo další tutovku, ale ani při té se hostující brankář nenechal překonat.

 

Kromě těchtou dvou příležitostí fungovala rakovnická obrana na výbornou a právě defenzivní činnost byla základem domácího úspěchu.

 

Slaný od 70. minuty drželo míč na svých kopačkách, ale nenašlo recept na překonání dobře fungující obrany. Rakovník hrozil z protiútoků, ale skóre se dlouho neměnilo.

 

Hosté odolávali a dvě minuty před koncem přidali pojistku v podobě druhého gólu. Bohatému to konečně vyšlo a po několika neproměněných šancích mířil přesně pod břevno.

 

Uklidňující branka pro hosty byla tím posledním, co utkání nabídlo.

 

Rakovník si tak připsal další venkovní vítězství, které ho v tabulce vyhouplo na čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník
Jaroslav Hamouz: Z mého pohledu jsme tentokrát byli lepší celý zápas. Ve druhé půli jsme měli výpadek, kdy jsme nevyužili brejkové situace. Naopak soupeř tam měl dvě ložené šance, které Pešek chytil. Tím nás výrazně podržel. Pak jsme dali druhý, rozhodující gól a bylo po zápase.



Sestavy


SK Slaný B
P. Junek [-] - Z. Volek [-] , O. Zelenka [-] , L. Pospíšil [-] (73. L. Kopřiva [-] ) , M. Mareš [-] , P. Volgner [-] (62. J. Říčka [-] ) , M. Zelenka [-] , T. Vimr [-] , M. Pudil [-] , D. Stojanovski [-] , D. Vovk [-] (83. J. Krym [-] )

SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Sabo [-] (66. M. Alexij [-] ) , P. Wajshajtl [-] (73. M. Valcha [-] ) , J. Vydra [-] , J. Šindler [-] , V. Čadek [-] , P. Bohatý [-] (88. O. Rýgl [-] ) , J. Severin [-] , J. Červený [-] (66. P. Kýzl [-] ) , T. Pucholt [-] , D. Žďánský [-] (46. F. Turbák [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - HANÁK Leoš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Boudník
Tip experta: výhra domácích

Tady to bude hodně vyrovnané. Myslím si, že domácí vyhrají o gól.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích