2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dal gól a skočil do hnoje, kuriózní oslava berounského Černíka se nakonec stala vítěznou


Branky


5

Nováček z Berouna dokázal v této sezoně zvítězit zatím pouze jedinkrát. Další pokus na druhý tříbodový zisk měli domácí proti Klecanům, které v minulém kole rozstřílely Kosoř. Dnes to od hostů i kvůli několika absencím takový válec nebyl, a z vítězství se nakonec radovali berounští. Rozhodující trefu zaznamenal Čeněk Černík, který svou třetí branku v sezoně oslavil náležitě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a skok do hnoje

V první půli byli aktivnější domácí. Hosté sice o trochu více drželi balón, nebezpečí však daleko více hrozilo od berounských.

 

To potvrdil Kryštof Komenda, který ve 12. minutě otevřel skóre utkání. Domácí rychlík proměnil samostatný únik na brankáře Hrkala.

 

Uplynulo deset minut a bylo to 2:0. Čeněk Černík unikal ze strany na hostujícího gólmana, jenž mu ale jeho pokus vyrazil. Domácí fotbalista si ale svou střelu dokázal dorazit, a mohl tak oslavovat. Nutno podotknout, že oslava to byla velice kuriózní. Černík běžel ke kupce hnoje, která se nachází nedaleko za autovou čarou, a samou radostí z toho, že se po čtyřech utkáních bez gólu znovu prosadil, do nelibě vonící hromady skočil.

 

O pár minut později ale na domácí straně už tak veselo nebylo. Po autovém vhazování a sklepnutí uvnitř vápna se přesnou střelou k tyči trefil hostující Lukáš Smíšek, který tak snížil na 2:1.

 

Domácí byli inkasovanou brankou zaskočeni a do závěrečného hvizdu, který ukončil úvodní dějství, tak měli mírně navrch klecanští. Žádnou vyloženou příležitost k tomu, aby srovnali skóre zápasu, si ale vytvořit nedokázali.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 2:1 pro Beroun.

Domácí si dokráčeli za výhrou

Ve druhé půli se hrálo především po vápno. I tak ale byli diváci svědky dvou velkých šancí, po jedné na obou stranách. Za hosty mohl srovnat Ondřej Dvořák, který zakončoval po přihrávce Hordashka. Klecanský fotbalista ale v dobré pozici branku přestřelil. Domácí zahrozili hlavičkou letící do branky, kterou ale na poslední chvíli odvrátil do bezpečí Filip Mančal.

 

Domácí si tak po bezbrankovém druhém poločase dokráčeli pro druhé vítězství v probíhajícím ročníku.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek: Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství, kdy jsme dominovali a vedli 2:0. Hosté pak snížili na 2:1, tam jsme trochu znervóznili. Týmovým a bojovným duchem jsme ale dokázali urvat tři body.

MSK Klecany
Jiří Kruťa: I přesto, že nám chybělo několik hráčů, bychom takovýto zápas měli zvládnout. Jestliže chceme hrát nahoře, tak nejde venku všechno prohrát. Na rozdíl ale od utkání ve Slaném, kde jsme měli několik vyložených šancí, jsme si dnes vypracovali pouze dvě nebo tři.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - Č. Černík [-] (85. T. Husák [-] ) , J. Šmíd [-] , K. Komenda [-] , I. Tapasov [-] (88. O. Slabý [-] ) , F. Štefan [-] , O. Knyazev [-] , I. Novosad [-] , D. Hájek [-] , M. Novák [-] , M. Hrypas [-] (91. M. Trnka [-] )

MSK Klecany
F. Hrkal [-] - V. Hordashko [-] , O. Dvořák [-] (80. P. Novák [-] ) , L. Urban [-] , D. Žampach [-] (56. V. Kučera [-] ) , O. Průcha [-] , P. Svoboda [-] (85. D. Bartoš [-] ) , L. Smíšek [-] , M. Bečka [-] , M. Šanda [-] , F. Mančal [-]

ŽK: 76. I. Novosad - 81. M. Šanda .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Kocman Jakub - ŠTEFAN Michal, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Boudník
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají na začátku sezony formu a v tomto zápase ji potvrdí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích