Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Kosoř si poradila s Voticemi, hrdinou čtyřgólový hráč B-týmu


Branky


5

Votice přijely do Kosoře značně oslabené a vypomoct muselo i několik dorostenců. Domácí Kosoř na tom ale byla podobně. Do utkání nastoupili kosořští s jedním hráčem na střídání a několika lidmi z B-týmu. Právě jeden takový, Adam Franta, se díky čtyřem vstřeleným brankám stal hrdinou utkání, které nakonec Kosoř s přehledem vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólové vedení domácích

Kosořští vstoupili do utkání dobře. Přihrávku dopředu pustil mezi nohama Jakub Slunéčko a sám na brankáře Šandu unikal Martin Šácha. Domácí fotbalista se tváří v tvář hostujícímu gólmanovi nemýlil a přesnou střelou otevřel skóre utkání.

 

Hosté se snažili odpovědět, domácí ale udávali tempo hry a především zkušeností Votice do větších šancí nepouštěli.

 

Po půlhodině hry vedla Kosoř 2:0. Přihrávku od Folejtara si převzal Adam Franta, který tak šel sám na brankáře hostí. Domácí fotbalista, jenž vypomáhal Kosoři z B-týmu, zvýšil střelou na zadní tyč na 2:0.

 

Adam Franta se ve 42. minutě trefil ještě jednou, a výsledkem tak bylo poločasové skóre 3:0 pro domácí.

 

 

Dva góly na obou stranách

Do druhé půle vstoupili hosté aktivně a odměnou jim v 54. minutě byla snižující branka na 3:1. Tečovanou střelou z přímého kopu se prosadil Petr Daniel.

 

Domácí ale dokázali odpovědět. V 67. minutě zkompletoval po centru ze strany hattrick Adam Franta.

 

Netrvalo to však dlouho a hostům se podruhé v utkání podařilo rozvlnit síť soupeřovy branky. Po individuální akci se dělovkou na zadní tyč prosadil Martin Hřebec.

 

Kosoři se ale jinak dařilo kontrolovat hru a v závěru ještě domácí přidali branku na 5:2. Po průbojnosti Slunéčka vstřelil svůj čtvrtý gól zápasu Adam Franta.

 

Kosoř si tak doma poradila s Voticemi výsledkem 5:2.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko: Kluci odehráli to, co měli. I přesto, že jsme byli v takto omezené sestavě, k tomu všichni přistoupili tak, jak měli. Chtěl bych poděkovat klukům z B-týmu, že nám šli pomoct a ten zápas jsme odehráli.

SK Votice
Michal Budil: První půle byla z naší strany odevzdaná, kdy nejsme schopni to vzít sami na sebe a udělat nějaké individuální věci, jít jeden na jednoho. Potenciál tady je, nicméně marodka se nám vyskytla večer před utkáním, takže jsme museli improvizovat. Proto jsme nasadili i dorostence. Ti nám pomohli, abychom to vůbec mohli odehrát. Škoda první půle, protože ta druhá už byla eventuálně hratelná. Ale bohužel.



Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - A. Franta [-] , Z. Sláma [-] , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] , M. Šácha [-] , M. Folejtar [-] , Č. Pekárek [-] (81. M. Češka [-] ) , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

SK Votice
J. Šanda [-] - L. Navrátil [-] , M. Budil [-] (59. . Cipl [-] ) , M. Hřebec [-] , V. Budil [-] , T. Kramný [-] (69. K. Koutek [-] ) , P. Daniel [-] , M. Horváth [-] , D. Königsmark [-] (76. V. Holánek [-] ) , M. Sládek [-] , M. Baťha [-]

ŽK: 56. M. Brož , 74. M. Vašák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Drábek Tomáš - NELIBA Vladislav, CHYLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Boudník
Tip experta: výhra domácích

Všechny body zůstanou v Kosoři.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích