Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další tenisový výsledek pro Podlesí, první příčku uhájily Tuchoměřice šesti trefami


Branky


5

Fotbalisté Podlesí zaznamenávají v této sezoně neobvyklé výsledky. Nejdříve výhru 6:2 proti Slanému a 6:1 proti Voticím, poté prohra 6:1 v Kosoři. Dnes z toho byl další tenisový výsledek, o který se v neprospěch hostů postaraly první Tuchoměřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět kousků a hattrick Šahiniho

Podleské řady byly pro toto utkání velice oslabené. Na hrotu útoku hrál náhradní brankář a na střídačku musel předsedu klubu.

 

Mnohočetné absence byli na hřišti znát, jelikož se už ve 4. minutě dostali domácí do vedení. Svou první trefu v této sezoně si připsal Marcel Majer.

 

Tuchoměřice od úvodního hvizdu, který zahájil dnešní klání, dominovaly, udávaly tempo hry a svého soupeře přehrávaly ve všech směrech.

 

Důkazem toho bylo vedení 3:0 už po sedmnácti minutách hry. V 15. minutě se na 2:0 trefil nejlepší tuchoměřický střelec v probíhajícím ročníku Edis Šahini a o dvě minuty později zvýšil na rozdíl tří branek Lukáš Vegricht, jenž rozhodl zápas v minulém kole proti Kralupům.

 

Po půlhodině hry přišly další dvě slepené branky. Góly ve 34. a 35. minutě zkompletoval hattrick Edis Šahini, a domácí tak vedli už 5:0.

 

Za tohoto stavu první poločas také skončil, a po pětačtyřiceti minutách tak bylo prakticky rozhodnuto.

Čestný úspěch hostů a další trefa Šahiniho

Domácí udělali do druhé půle pár změn, polevili a utkání už nemělo tak vysoké tempo.

 

Do hry se tak začali více dostávat hosté, kteří svou hru do druhého poločasu zlepšili a dokázali párkrát zahrozit. Odměnou jim v 69. minutě byla vstřelená branka. Po pěkné kombinaci se prosadil Filip Šrajn.

 

Tuchoměřičtí ale nemohli Šrajnovu trefu nechat bez odpovědi a o čtyři minuty později zvýšil na 6:1 Edis Šahini, který tak vsítil již svůj čtvrtý gól zápasu.

 

V závěrečných minutách už se utkání dohrávalo a dospělo k výsledku 6:1 pro Tuchoměřice, které tak zůstaly na první příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Kovohutě Podlesí
Radek Polák: Hráli jsme v jedenácti lidech, na střídání jsem měl předsedu klubu a hrotový útočník byl druhý brankář. Na to, v jakém složení jsme tam byli, tak ten zápas pro nás dopadl ještě milosrdně. I když kluci makali, bojovali, tak když nemůžete střídat, tak je ten zápas daný. Máme dlouhodobě tři nebo čtyři zraněné hráče, k tomu nějaké pracovní povinnosti. Myslím si, že kdyby tomu bylo jinak, byli bychom domácím důstojnějším soupeřem.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - L. Vegricht [-] , J. Jeslínek [-] , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] (46. R. Zavadil [-] ) , P. Hochman [-] (66. J. Beran [-] ) , M. Majer [-] , T. Valín [-] (46. S. Jemelka [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - J. Trefný [-] , J. Zykán [-] , M. Branžovský [-] , D. Hnízdil [-] , J. Mezera [-] , J. Voříšek [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , Z. Buch [-] , M. Vohradský [-]

ŽK: 75. Z. Buch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - VÁGNER Pavel, PETRŽELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Boudník
Tip experta: výhra hostů

Budeme první, kdo porazí Tuchoměřice.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích