0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 10:15

11.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Vrchovinu


Branky


11

Domácím se nedaří a neprolomili to ani v derby s Novým Městem na Moravě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V prvním dějství měli první šanci domácí, ale Dolejš z úhlu přestřelil. Poté iniciativu převzali hosté, kteří byli před utkáním favoritem. Převahu využil po čtvrthodině hry Nečas, když si po kombinaci navedl míč za hranici velkého vápna a jeho jedovku tečoval k tyči Sytař - 0:1. Domácí po inkasované brance svoji hru tahali po pravé straně a Šmída musel řešit několik ošemetných pološancí, ale s obranou v čele s Batelkou držel čistý štít. Svěřenci trenéra Michala mohli zvýšit skóre Dubou, Partlem a agilním Nečasem se Štefflem, ale výborně na brankové čáře reagovali Invald se Šimáčkem. Do šatem šly spokojenější hosté s jednobrankovým vedením.

 

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se v první části druhé půle doslova zakousli do Vrchoviny, ale Šmída tutovku Štourače reflexivně zneškodnil. I po této šanci domácí hodně doráželi na hosty. Ti zůstali hodně za svým výkonem z první půle, domácí je doslova zaskočili. A bylo jen otázkou času, kdy přijde vyrovnání. To se však nestalo. Po standardce Nečase sice přidal druhou branku důrazný Švanda, ale pro údajný ofsajd nebyl gól regulérní. Necelých deset minut před koncem po rohu domácích, hosté předvedli super brejk Nečase s Jíchou, když v kombinaci zasadili domácímu týmu rozhodující potvrzení výsledku - 0:2.

 

SFK Vrchovina / web

 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček (trenér): Myslím, že dnešní zápas byl celkem otevřený a nabídl velké množství šancí na obou stranách. Gólů mělo padnout určitě více na obě strany. Bohužel, branky dávali jen hosté a proto vyhráli.

SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal (trenér): Po poločase jsme měli vést vyšším rozdílem a bylo by to více v klidu. Po přestávce jsme na dvacet minut vypadli ze hry, ale pak už jsme zase byli lepší.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - A. Havlík [-] , V. Hron [-] , D. Karmazín [-] (85. V. Adam [-] ) , M. Malata [-] , M. Votava [-] , M. Malata [-] , L. Štourač [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , J. Šimáček [-] (64. F. Blažek [-] )

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - V. Dobrovolný [-] , J. Batelka [-] , T. Sádecký [-] , T. Švanda [-] - F. Nečas [-] , D. Šteffl [-] (75. M. Pulkrábek [-] ) , P. Sytař [-] (75. L. Wolker [-] ) - T. Duba [-] , P. Partl [-] (89. F. Jelínek [-] ) , A. Boušek [-] (52. M. Jícha [-] )

ŽK: 68. M. Bouček , 78. V. Hron - 42. J. Batelka , 71. P. Sytař .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Malimánek Marek - ZAPLETAL Jan, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 18:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 12:48
Martin Mužátko

Expert: Ladislav Kolčava
Tip experta: remíza

Souboj bývalých třetiligových týmů, navíc derby, kde jsou tyto zápasy vždy jiné, takže věřím, že Velké Meziříčí bod uhraje

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 16:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 12:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 19:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 03:01

Tip: výhra hostů