Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot zachránil bod v závěru


Branky


10

Atraktivní zápas skončil dělbou bodů. Skóre se přelívalo ze strany na stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Už ve 3. minutě centr z levého kraje hřiště vyrazil hostující gólman Odráška jen k Dubovi, který míč vrátil hlavou do sítě - 1:0. V 15. minutě bylo srovnáno, když Burac vysunul středem hřiště Bogdalíka, který přehodil Šmídu a od břevna se míč odrazil do brány - 1:1. Za dalších pět minut už hosté vedli, když po nedůrazu domácí obrany propadl balón na pravé straně a ránou k tyči podruhé skóroval Bogdalík – 1:2. Ve 36. minutě bylo srovnáno. Pomalou přihrávku gólmanovi zachytil Duba, který zachoval chladnou hlavu a střelou k tyči poslal míč do sítě - 2:2.

Hosté v závěru srovnali

V 69. minutě už domácí vedli. Partlův dlouhý aut tečoval Batelka a Sytař na zadní tyči neměl problém dostat míč do sítě - 3:2. Hosté vyrovnali v samotném závěru. Závěrečný tlak přinesl Hílkovým svěřencům kýžené vyrovnání. Střílený Totkův centr zprava trefil ve vápně nastavenou kopačku střídajícího Ravase, který svou třetí letošní brankou zařídil alespoň konečnou remízu 3:3.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal (trenér): Odehráli jsme utkání velmi dobré úrovně, ve vysokém tempu a s kvalitním soupeřem. Každopádně jsme se nevyvarovali chyb, z kterých nás soupeř trestal a proto jsme dva body ztratili. Musíme se z těchto chyb poučit a příště už koncovku zápasu odehrát zkušeněji. Nicméně musím kluky pochválit za kvalitní práci, drželi jsme se dobře taktického plánu, dobře jsme napadali, dali 3 góly a ke 3 bodům chyběl jen malý kousíček.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Věděli jsme, že nepůjde o lehkého soupeře, poté, co letos sestoupil ze třetí ligy, prohrál teprve minulé kolo v Líšni. Věděli jsme, že jsou běhaví, hrají jednodušší fotbal, ale i to na nás tentokrát platilo. Přestože směrem dopředu jsme to odehráli dobře, vzadu jsme neměli svůj den, nebyli jsme tak pevní, jako býváme normálně. Navíc jsme dostali hloupé góly, jeden po naší chybě, druhý z dlouhého autu. A dostat za hodinu tři branky, to by se týmu tak kvalitnímu, jako máme my, nemělo stávat. Ani se silnějšími soupeři. Ale i takové zápasy jsou, ve finále můžeme být rádi alespoň za ten bod, díky tomu, že jsme makali až do konce. Remíza byla vzhledem k průběhu zápasu asi zasloužená.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , J. Batelka [-] , T. Sádecký [-] , T. Švanda [-] - M. Jícha [-] (74. F. Jelínek [-] ) , D. Šteffl [-] , P. Sytař [-] (84. L. Wolker [-] ) , F. Nečas [-] - P. Partl [-] (74. A. Boušek [-] ) , T. Duba [-] (87. M. Pulkrábek [-] )

TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - R. Ciprys [-] (67. T. Kollár [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] , M. Totka [-] , P. Šenk [-] (84. L. Koprna [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , D. Bogdalík [-] (67. T. Ravas [-] ) , J. Krč [-] , T. Milota [-]

ŽK: T. Švanda , 35. P. Partl , 90. A. Boušek , 93. D. Šteffl - 13. P. Mikúšek , 59. T. Milota , 93. L. Koprna .
Počet diváků: 284. Rozhodčí: Marek Daniel - KŘÍŽ Karel, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Adrian Merdita
Tip experta: výhra hostů

Lanžhot ukáže kvalitu mužstva a odveze si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů