1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:15

9.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velká Bíteš rozhoda derby v závěru


Branky


11

Přes čtyři stovky diváků viděly zajímavý fotbal, který pro sebe hosté urvali v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Solidní divácká návštěva viděla vyrovnanéí utkání, ve kterém šli jako první do vedení hosté. V 39. minutě domácí nevyužili standardní situaci a pustili hosty do brejku, který táhl Moučka, jenž obešel Krejčího a přetáhlý centr skončil u hostujícího hráče, jehož střelu Lancman neudržel a pozorný Novotný poprvé rozvlnil síť - 0:1.

Hosté v závěru rozhodli

Domácí se dočkali vyrovnání v 74. minutě, když hosté nezachytili kolmou přihrávku na Šťourače, který udržel beka na zádech a v zakončení se nemýlil - 1:1. Hosté nakonec strhli vedení na svoji stranu. V 88. minutě dostal příliš prostoru Merdita, který dovedl míč od půlící čáry až k vápnu, kde si jej navedl na pravou nohu a prudkou střelou rozhodl o třech bodech pro svůj tým - 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček (trenér): Pokud chceme bodovat, tak se nemůžeme porážet sami. Bíteš byla fotbalovější a měla zápas na pár výjimek pod kontrolou. Po vyrovnání na 1:1 jsem věřil, že tam dotlačíme ještě jeden gól, místo toho jsme opět bohužel selhali.

FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Po fotbalové stránce to nebylo tak dobré jako předešlé zápasy, ale tři body mě samozřejmě těší. Měli jsme o pár šancí více a štěstí se nakonec přiklonilo na naši stranu.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - A. Havlík [-] , V. Hron [-] , D. Karmazín [-] , M. Malata [-] , D. Raus [-] (46. L. Štourač [-] ) , M. Malata [-] , J. Krejčí [-] (65. D. Kolář [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Sysel [-] , D. Chlup [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - D. Bartoš [-] (68. T. Mrňa [-] ) , J. Sznapka [-] (59. Z. Traxl [-] ) , T. Šperka [-] , D. Moučka [-] , A. Merdita [-] , L. Daněk [-] , R. Novotný [-] (59. F. Krula [-] ) , A. Macek [-] (59. M. Pokorný [-] ) , P. Loup [-] , V. Kamenský [-] (68. M. Kozel [-] )

ŽK: 25. J. Krejčí , 71. M. Sysel , 93. V. Hron - 90. A. Merdita , 91. P. Loup .
Počet diváků: 440. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - BREZÁNI Dárius, DANIEL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra hostů

Do Meziříčí jedeme pro 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích