Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tasovice odjely s kanárem


Branky


13

Domácí se po přestávce rozstříleli a zdemolovali Tasovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do Nového Města na Moravě přijely Tasovice a v prvním poločase to rozhodně na debakl nevypadalo. Přes dvě stovky diváků viděly jednu branku. V 15. minutě hosté zapomněli na Nečase, který si na velkém vápně zpracoval míč a střelou k tyči poslal domácí do vedení - 1:0. V dalším průběhu prvního poločasu branka nepadla.

Domácí si vedení pohlídali

V 54. minutě si před chybně vyběhnuvším brankářem gólmanem předkopl míč Partl a trefil odkrytou bránu - 2:0. V 64. minutě se trefili i hosté, když se z přímého kopu parádně prosadil Švarc - 2:1. Naděje hostů utnul za další dvě minuty Nečas, který si navedl míč do velkého vápna a vystřelil na zadní tyč - 3:1. V 71. minutě byli hosté nedůrazní ve velkém vápně a skákavý míč chytře trefil Šteffl - 4:1. V 81. minutě vyslal Jelínek do brejku Pulkrábka, který chytře přehodil brankáře Koukala - 5:1. Dílo dokonal Partl, když se trefil podruhé v zápase po akci z pravé strany hřiště - 6:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tasovice
Milan Volf (trenér): Naše mladé mužstvo dokázalo držet s domácími dlouho krok. Vrchovina se tlačila dopředu, my jsme využívali každé možnosti k brejkům. Branku jsme dostali docela brzy, po perfektně sehraném signálu. Škoda, že jsme nedokázali lépe vyřešit některé akce v přečíslení a že krásnou střelu Pavla Šuby dokázal zneškodnit domácí brankář. Do druhého poločasu jsme nastupovali s tím, že nechceme bláznit a pokusíme se využít každé možnosti k brejkům a být více odvážní. Jenže po naší hrubé chybě jsme dostali brzy druhý gól a domácím se zvedlo ještě více sebevědomí. Kluci ale dál bojovali a odměnou nám bylo snížení Romanem Švarcem, když se nádherně trefil z přímého kopu. Bohužel za dvě minuty domácí opět skórovali a dostali se do pohody. Snažili jsme se utkání ještě zvrátit, ale hráči Vrchoviny nám dali školu z produktivity. My jsme nedokázali ani jednu šanci proměnit, naopak domácím hráčům padla do brány téměř každá střela a tak je výsledek pro nás strašlivý. Musím říci, že pro naše mladé hráče byl zápas obrovská škola a zkušenost. V řadách domácích hraje spousta hráčů, co ještě loni hrála MSFL a ukázali nám, jak se hraje fotbal ve vyšší soutěži. Byli rychlejší, důraznější, odvážnější s míčem a nutili z každého vydat ze sebe maximum. Poznali jsme, jak hodně nám toho ještě chybí, abychom byli schopni čelit mužstvům z úplné špičky tabulky.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Batelka [-] , D. Bača [-] (78. L. Wolker [-] ) , T. Švanda [-] , T. Sádecký [-] - F. Nečas [-] , P. Sytař [-] (62. M. Pulkrábek [-] ) , D. Šteffl [-] , M. Jícha [-] (72. F. Jelínek [-] ) - T. Duba [-] , A. Boušek [-] (46. P. Partl [-] ) -

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - T. Navrátil [-] , R. Švarc [-] , L. Císař [-] (72. J. Daniel [-] ) , P. Železný [-] , M. Garčic [-] (61. A. Ryška [-] ) , P. Štancl [-] (86. P. Pacula [-] ) , P. Bakaj [-] (86. J. Synek [-] ) , P. Lapeš [-] , P. Šuba [-] , J. Vašina [-]

ŽK: 22. F. Nečas .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - SLABÝ Jiří, DOLEŽAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Skočovský
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Tasovice těsně padnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů