0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Novém Městě bez branek


Branky


9

Ždírec přijel do Nového Města na Moravě a diváci se branky nedočkaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Už v páté minutě si navedl Partl míč ke středu hřiště, ale jeho střela neměla přesnost a zatočila se mimo bránu. Po dvaceti minutách poprvé zahrozili hosté, když zahrávali volný kop a centr po hlavičce obrana s vypětím sil odvrátila na roh. Ovšem největší příležitost první půle měl na kopačce Duba, když míč domácí krásně vykombinovali, ale jeho střelu hosté perfektně zablokovali. Další náznak šance měl po chvíli Jícha, když po centru zleva trefil na dlouhou nohu boční síť branky. Fanoušek byl z fotbalového výkonu v první půli zklamaný a těšil se na druhý part.

 

Ani po přestávce branka nepadla

Po otevření druhého dějství se hned na jeho začátku dvojice Duba - Jícha dostala do vyložené šance, ale zakončení bylo žalostné! Po pár minutách se hosté dostali k brejku, ale jejich zakončení skončilo v boční síti. Konec zápasu byl už ze strany domácích v totální křeči, hosté obětavě bránili a dobře dostupovali hráče domácího týmu, nebyl čas na kloudnou rozehrávku. Spásu sobotního zápasu mohl přinést roh Nečase, který deset minut před koncem zazdil střídající Sytař, který halfvolejem ze dvou metrů, koníčkem přestřelil branku. To bylo vše z arsenálu obou týmů, který oba týmy předvedli, fotbalového umění necelé tři stovky fanoušků mnoho neviděli.

 

SFK Nové Město na Moravě / web

 



Ohlasy k zápasu



TATRAN Ždírec nad Doubravou
Michal Votava (trenér): Remíza je spravedlivým výsledkem. Líbila se mi naše bojovnost a nasazení. Z obou stran se hrál zajímavý fotbal. Chybí nám branky, ale do šancí se dostáváme, tak to snad co nejdříve zlomíme.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , J. Batelka [-] , T. Sádecký [-] , T. Švanda [-] - M. Pulkrábek [-] (46. A. Boušek [-] ) , M. Jícha [-] , D. Šteffl [-] (78. F. Jelínek [-] ) , F. Nečas [-] - P. Partl [-] (60. P. Sytař [-] ) , T. Duba [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
M. Vlček [-] - P. Novotný [-] , M. Vopršal [-] , P. Pátek [-] , D. Procházka [-] (83. P. Klimeš [-] ) , J. Novotný [-] , D. Vrána [-] (71. O. Štědrý [-] ) , M. Koutný [-] , J. Veselský [-] , M. Svoboda [-] (37. J. Málek [-] ) , O. Pavlas [-]

ŽK: F. Nečas , 51. J. Batelka , 70. D. Bača , 92. T. Švanda - 92. O. Štědrý .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: BRÁZDIL Petr - SVOBODA Ladislav, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích