2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 18:00

4.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Havlíčkův Brod urval bod


Branky


7

Domácí dokázali v závěru vsítit vedoucí branku, ale Havlíčkův Brod v nastavení zužitkoval krátkou přesilkovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí svoji optickou převahu přetavili ve vedení ve 42. minutě hry. František Nečas zahrával přímý volný kop do brány a míč si na malém vápně našel Tomáš Švanda, který míč dotlačil do brány - 1:0.

Hosté v závěru srovnali

V 71. minutě po centru z levé strany vyskočil nejvýše Hloušek, který přeskočil Baču, míč zapadl do sítě a bylo vyrovnáno - 1:1. Čtyři minuty na hřišti stačily Pulkrábkovi k tomu, aby v 82. minutě po rychlém brejku Bouška po levé straně na zadní tyči poslal míč do brány - 2:1. Komplikace pro domácí přišla v 88. minutě, kdy Sytař v souboji dvou osmiček trefil kopačkou do obličeje Cakla a šel do sprch. To hosté využili v nastaveném čase. V jeho třetí minutě Caklovu zblokovanou střelu poslal do sítě pozorný Fikar - 2:2.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Martin Slavík (trenér): V první půli jsme si vytvořili šance, ale nakonec jsme dostali gól po standardní situaci.Nechtěli jsme prohrát a nakonec jsme v závěru zasluzženě srovnali. V nás to vyvolalo pocit, jako bychom vyhráli. Emoce a atmosféra, tři sta diváků - o tom je fotbal.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , L. Wolker [-] (64. M. Šmída [-] ) , T. Sádecký [-] , V. Dobrovolný [-] , T. Švanda [-] - M. Jícha [-] (78. M. Pulkrábek [-] ) , D. Šteffl [-] (46. A. Boušek [-] ) , F. Nečas [-] - P. Partl [-] (64. P. Sytař [-] ) , T. Duba [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - J. Pavlas [-] (46. M. Miška [-] ) , J. Válek [-] , M. Pavlík [-] , J. Coufal [-] (87. M. Sikora [-] ) , D. Fikar [-] , M. Cakl [-] , V. Hloušek [-] , J. Pabousek [-] , A. Dejl [-] (71. V. Novák [-] ) , J. Bajer [-] (81. P. Víšek [-] )

ŽK: 60. T. Sádecký - 52. V. Hloušek , 84. J. Bajer . ČK: 88. P. Sytař .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - JAHODA Jaroslav, BURGR Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích