0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Polné bez branek


Branky


12

Domácí nováček soutěže se proti extřetiligovému týmu vytáhl a bere bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Za velkého vedra, které sužovalo oba mančafty se odehrál zápas v Polné. Více než tři stovky diváků však nevidělo mnoho fotbalového. Začátek zápasu patřil domácím, Šmída s obranou se pěkně zapotili. Domácí zahrávali několik rohů a střely byly hodně nebezpečné, tu poslední musel vytáhnout míč ze šibenice na roh. Po dvaceti minutách, které Nové Město doslova prospalo, se hra přelila před domácí šestnáctku. Žádná kanonáda se však nekonala. Polná velmi dobře a těsně bránila. Hosté nebyli vůbec přesní a chyběl moment překvapení.

 

Ani po přestávce branka nepadla

Druhá půle se odvíjela ve stejném stylu. Hosté sice zatlačili domácí na jejich půlku, ale obranný val se nedařilo pokořit. Polná čekala na možnost rychlých brejků, ty také přišly, ale nedokázala je využít. Oběma týmům rychle docházely baterky a tak se nakonec rozešly oba soupeři bez branek s remízou.

 

SFK Vrchovina / web



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Petr Follprecht (asistent trenéra): Prvních dvacet minut jsme se do toho nemohli vůbec dostat, poté už jsme byli dokonce poločasu více na balónu, ale nic z toho. Bylo to bez pohybu a myšlenky. Můžeme být rádi, že do přestávky to bylo bez gólu v naší síti, byli jsme šíleně sterilní. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně, ale nakonec z toho bylo jen asi 80% držení míče a neplodné obehrávání zatažené obrany domácích, bez jakékoliv šance. V konečném výsledku si musíme přiznat, že domácí tým měl velké množství samostatných nájezdú a jen vlivem menší kvality, některou ze šancí neproměnil. Slavoj musím pochválit za přístup k utkání a obětavý výkon. Nás nemohu chválit, není za co. Je to pro nás velké varování, protože hrát bez chuti, porvat se o výsledek, se hrát nedá s nikým. Věřím, že to bude pro nás všechny ponaučení a už se takový výkon opakovat nebude.



Sestavy


Slavoj Polná
P. Duba [-] - V. Bradáč [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , J. Holub [-] , F. Sobotka [-] , T. Diviš [-] (73. J. Fuxa [-] ) , I. Kazlou [-] (89. M. Drápela [-] ) , T. Čaloud [-] , D. Voráč [-] , A. Apfelthaler [-] (79. V. Voráček [-] )

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Batelka [-] , T. Sádecký [-] , V. Dobrovolný [-] , D. Bača [-] - F. Nečas [-] , M. Jícha [-] (73. F. Jelínek [-] ) , D. Šteffl [-] , P. Sytař [-] (59. A. Boušek [-] ) - P. Partl [-] (59. M. Pulkrábek [-] ) , T. Duba [-]

ŽK: 80. T. Čaloud , 83. J. Fuxa - 78. A. Boušek , 90. J. Batelka , 91. D. Šteffl , 93. D. Bača .
Počet diváků: 348. Rozhodčí: FABEŠ Roman - LANDSMAN David, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Patrik Soukup
Tip experta: výhra hostů

Hosté si odvezou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích