5:1
(0:1)
8. P. Dolejš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tasovice sestřelily Velké Meziříčí


Branky


51. R. Švarc , 54. P. Štancl , 57. P. Šuba , 77. L. Císař , 85. P. Lapeš (p.) - 8. P. Dolejš (p.)
13

Tasovická smršť během druhé půle vynesla Sokolu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí po přestávce otočili



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Milan Volf (trenér): Do utkání jsme opět vstoupili dobře, měli jsme hru plně pod kontrolou, jen jsme neproměňovali šance. Bohužel při obranném rohu nastal závar, kdy jsme nebyli schopni odkopnout míč a smolně trefená ruka nezbývala rozhodčímu nic jiného, než nařídit proti nám penaltu, kterou hosté proměnili. Stále kluci hráli dobře, jen nám scházelo přesné finální zakončení. V polovině poločasu hosté vyrovnali hru a zahrozili z brejků a z rohů, protože měli výškovou převahu. Ještě dvě šance jsme přežili a posledních pět minut poločasu jsme opět dominovali, jen ne a ne trefit bránu. Sedm střel jsme poslali vedle a jen jednou se trefili do branky, což rozhodlo, že jsme po prvním dějství prohrávali. Do druhého poločasu nastoupili hráči odhodlaní utkání otočit a to se jim dokonale podařilo během dvanácti minut. Pak jsme již měli utkání plně ve své moci a předváděli úžasnou podívanou až do konce utkání. Hráči mě potěšili, že dokázali zápas otočit, i když se pro nás nevyvíjel dobře, přestože jsme byli lepší.

FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček (trenér): Když vedeme venku o poločase 1:0 a řekneme si o přestávce v kabině, že budeme hrát v bloku na brejk a s tím, že nebudeme hlavně otevírat hru, tak nerozumím tomu, že dostaneme 3 góly během 10 minut právě z brejkových situací domácích. Hráči si na hřišti dělají co chtějí a takto to dopadá. Naše bránění ve druhém poločase bylo parodií na fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - R. Švarc [-] , M. Garčic [-] (75. P. Bakaj [-] ) , M. Moravec [-] , P. Štancl [-] (63. L. Císař [-] ) , M. Blahoudek [-] , P. Lapeš [-] , P. Šuba [-] (85. A. Ryška [-] ) , T. Cihlář [-] (85. D. Odehnal [-] ) , T. Navrátil [-] (85. P. Železný [-] ) , L. Hrazdílek [-]

FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - A. Havlík [-] , V. Hron [-] , D. Karmazín [-] (75. R. Šuta [-] ) , M. Malata [-] , D. Raus [-] (59. D. Kolář [-] ) , M. Malata [-] , L. Štourač [-] , P. Dolejš [-] , M. Sysel [-] , P. Mezlík [-]

ŽK: 50. M. Malata , 84. M. Lancman .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - PAVLAS Jiří, PŮČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Patrik Soukup
Tip experta: výhra domácích

Domácí urvou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích