Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2023 18:00

2.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město deklasovalo Pelhřimov


Branky


9

Nové Město na Moravě vstoupilo do sezóny na jedničku. O pohodové výhře nad Pelhřimovem domácí rozhodli v závěru prvního poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod zápasu pro hosty nevyzníval špatně, ale postupem času začali domácí přece jen přebírat otěže zápasu. První branku přinesla 30. minuta. Nečasův rohový kop si našel na malém vápně Dobrovolný, který během první půle vystřídal zraněného Švandu, a po sedmi minutách na hřišti otevřel skóre - 1:0. Za dalších pět minut centroval z rohu velkého vápna znovu Nečas a Batelka přesnou hlavičkou nedal Leškovi šanci - 2:0. Ve 40. minutě zápasu byli hosté nedůslední po dalším Nečasově rohu a z hranice velkého vápna se trefil Šteffl - 3:0. Hororových patnáct minut završil pro hosty ve 45. minutě Partl, který dotlačil míč do sítě po neúspěšných pokusech Jíchy - 4:0. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas už byl pouze formalitou a okořenilo jej hned pět střídání, a to tři na straně domácích a dvě na straně hostů z Pelhřimova. Konečnou podobu skóre dal v 58. minutě Jícha, který zužitkoval přesnou Pulkrábkovu přihrávku - 5:0. I přes další šance se už v závěrečné půl hodině skóre neměnilo. 



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Půlhodinu držíme s favoritem krok a pak si necháme dát 4 góly za 15 minut. Tři z rohu a čtvrtý jsme domácím znovu darovali. Chybí nám důraz v obou šestnáctkách.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , T. Sádecký [-] , T. Švanda [-] (23. V. Dobrovolný [-] ) , J. Batelka [-] , L. Wolker [-] (46. P. Sytař [-] ) - D. Šteffl [-] (46. A. Boušek [-] ) , F. Nečas [-] , M. Jícha [-] - P. Partl [-] (46. M. Pulkrábek [-] ) , T. Duba [-] (66. A. Starý [-] )

FK Maraton Pelhřimov
- J. Fialka [-] , A. Hotovec [-] , F. Morava [-] (46. M. Niederle [-] ) , T. Smejkal [-] , J. Homolka [-] , S. Zacha [-] (80. Š. Tesař [-] ) , T. Vacek [-] (66. J. Šmíd [-] ) , D. Leška [-] , J. Honzl [-] (66. L. Vopálenský [-] ) , D. Poul [-] , D. Viktora [-] (46. A. Fikar [-] )

ŽK: 25. D. Bača - 54. T. Vacek .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - MALIMÁNEK Marek, BODEČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích