4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Nové Město


Branky


5

Okresní derby v Novém Městě na Moravě skončilo jasnou výhrou domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Za vydatného deště a na těžkém terénu vstoupili lépe před 610 diváky do utkání domácí. V 10. minutě střelu z dvaceti metrů vyrazil Jícha jen k Partlovi, který dorazil míč z malého vápna do branky - 1:0. Ve 13. minutě se vytáhl Jícha, který po závaru před brankou výborně zasáhl. V 18. minutě se dostal k míči hostující Šerý, který si pohrál s domácí obranou a střelou k tyči vyrovnal - 1:1. Druhá polovina první půle byla bojovná a další velké příležitosti nenabídla. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

 

Domácí po přestávce rozhodli

Ve druhém poločase měli první šanci v 52. minutě hosté, když Šerý pronikl do vápna, ale jeho zpětná přihrávka adresáta nenašla. V 58. minutě se opět vytáhl Jícha, který střelu z vápna vytěsnil na roh. V 64. minutě byl krátký na Nečasův přímý kop z hranice šestnáctky - 2:1. Domácí se v dalším průběhu soustředili na obranu a následné brejky. Jeden z nich v 75. minutě nevyužil domácí Duba, který postupoval sám na Jíchu a zakončil vedle. Utkání definitivně rozhodla 78. minuta, když byl za faul vyloučen Jiroušek. Hned 79. minutě se navíc po závaru před brankou prosadil hlavou Švanda - 3:1. Hosté se snažili snížit a otevřeli obranu, do které vstřelil gól v 89. minutě do prázdné branky Pulkrábek - 4:1.

 

FC Žďár nad Sázavou / web



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal (trenér): V první půli se mi líbilo 10 - 15 minut. Jinak to z celkového pohledu za moc nestálo. Klíčem k úspěchu byl druhý gól, který nás uklidnil a pak jsme ještě proměnili další dvě šance. Ceníme si povedeného vstupu do soutěže i toho, že si na zápas našlo cestu přes šest stovek diváků.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Nebyli jsme kompletní, ale to nebyl důvod prohry. Zdálo se mi, že Vrchovina chtěla víc a šla si za třemi body. My jsme dělali hrozně moc zbytečných chyb. Zápas jsme nezvládli psychicky. Kdybychom takhle pokračovali, tak budeme mít problémy s každým soupeřem.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , T. Sádecký [-] , T. Švanda [-] , J. Batelka [-] , L. Wolker [-] (72. P. Sytař [-] ) - D. Šteffl [-] , F. Nečas [-] (88. F. Jelínek [-] ) , M. Jícha [-] (88. M. Pulkrábek [-] ) - P. Partl [-] (72. A. Boušek [-] ) , T. Duba [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] (82. O. Horák [-] ) , D. Krajčo [-] (72. D. Srnský [-] ) , M. Šerý [-] , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , M. Srnský [-] (46. J. Jiroušek [-] ) , P. Fiala [-] , T. Trojánek [-] , D. Novotný [-] (46. S. Švoma [-] )

ŽK: 70. T. Švanda , 77. F. Nečas , 86. A. Boušek - 27. M. Srnský , 44. P. Fiala , 70. T. Vokoun . ČK: 78. J. Jiroušek .
Počet diváků: 610. Rozhodčí: KŘÍŽ Karel - VAŘACHA Jan, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích