2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kostelec pokořil Nový Jičín


Branky


7

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Od úvodního hvizdu měli mnohem častěji míč na kopačkách domácí hráči. Vytvořili si několik nadějných šancí a ve 20. minutě se ujali vedení. Preisler pronikl do velkého vápna, přeloboval vyběhnuvšího brankáře a Kostelec vedl 1:0. Zlom ve vývoji utkání nastal v 32. minutě. Jeho záporným hrdinou se stal kostelecký hráč Hruban. Po faulu na Škrabala ve velkém vápně kopali domácí pokutový kop. Jeho exekutorem byl výše zmíněný Hruban. Jenže brankář směr střeli vystihl a vyrazil míč před sebe. Neúspěšný střelec ve snaze na podruhé dopravit míč do sítě, fauloval gólmana a byl vyloučen. Hlavní rozhodčí do zápisu uvedl - Surová hra, kopnutí brankáře do hlavy v souboji o míč v nepřerušené hře uvnitř pokutového území hostí vysokou intenzitou. Od tohoto okamžiku se herní projev Kostelce poněkud změnil. Vzhledem k oslabení začali poněkud více myslet na bránění. Jenže hosté do konce prvního poločasu v útoku nic kloudného nevymysleli a tak se odcházelo do kabin za jednobrankového vedení domácích.

 

Po změně stran začal Jičín mnohem častěji útočit. Jejich snahu v 54. minutě přibrzdil autor prvního gólu Preisler. Byl o krok dříve u míče než obránci, vystřelil ke vzdálenější tyči a zvýšil vedení svého mužstva na 2:0. V 72. minutě měli hosté příležitost minimálně utkání zdramatizovat. Po ruce ve velkém vápně měli výhodu pokutového kopu, ale Magdon si počínal obdobně jako Hruban v prvním poločase. Brankář Vítek domácí mužstvo podržel a míč za svá záda nepustil. Závěr utkání mnoho fotbalové krásy nenabídl, výsledek se již neměnil. Kostelec si tak připsal na své konto další tři důležité body.

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ FC Kostelec na Hané
J. Vítek [-] - D. Hruban [-] , D. Preisler [-] (80. D. Holub [-] ) , M. Škrabal [-] , M. Brhel [-] (62. V. Kořenovský [-] ) , A. Klimeš [-] (80. T. Los [-] ) , J. Ondroušek [-] , L. Grulich [-] (89. D. Holub [-] ) , D. Zbožínek [-] , M. Lužný [-] , K. Fajstl [-]

FK Nový Jičín
A. Hub [-] - V. Kocián [-] (88. D. Cagaš [-] ) , M. Bartoň [-] , M. Palla [-] (54. M. Cacek [-] ) , F. Klimeš [-] , A. Onyechere [-] , D. Palla [-] (70. J. Balhárek [-] ) , O. Adebayo [-] , T. Magdon [-] , A. Kebe [-] , F. Nippert [-]

ŽK: 9. D. Hruban , 69. M. Lužný , 86. D. Holub - 50. F. Nippert , 64. V. Kocián , 72. O. Adebayo , 75. A. Kebe . ČK: 34. D. Hruban .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - RYGL Luboš, VOTAVA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 17:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 06:34

Tip: výhra domácích