Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:15

14.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Břeclavi bez vítěze


Branky


9

Zjaímavé derby přineslo šest branek a dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Podlužácké derby nabídlo v první půli všechno, co k fotbalu dvou rivalů patří – šance, branky i emoce. Hned první střela domácích na branku v 6. minutě skončila gólem. Skočovský dostal od Hlocha balon do běhu na pravé straně a trefil se přesně s pomocí vzdálenější tyče – 1:0. Odpověď Lanžhota na sebe nenechala dlouho čekat, a také Fibingr si na balon sáhl poprvé, až když ho ve 13. minutě lovil ze sítě. To Šenk nacentroval zprava do vápna, kde si balon našel Burac a hlavou se nemýlil – 1:1. Byla to už jeho devátá branka v sezoně. V 16. minutě Fibingr srážkou s Buracem odvrátil hrozící nebezpečí, dorážka hostů pak trefila hlavu Kovaříka, který musel otřesený vystřídat. Ve 26. minutě propadl domácí obraně centrovaný balon, zmocnil se ho Svoboda a obránce Hynek ho ve vápně stáhl. Nařízenou penaltu proměnil s přehledem Balážik – 1:2. Šanci potvrdit obrat a uklidnit Lanžhotčany měl Milota, ale na zadní tyči měl propadnutý balon na dlouho nohu a trefil jen boční síť. A tak zahřmělo zase na druhé straně. Ve 38. minutě dostal balon z druhé vlny nabíhající Grábl a přesně mířenou střelou k tyči vyrovnal na 2:2. Poslední slovo v první půli měli domácí, tentokrát ale střelu Skočovského Odráška vyrazil.

Oba týmy přidaly po jedné brance

Druhá půle už tak divácky zajímavá nebyla, přesto se čtyři stovky diváků dočkaly ještě dvou branek. V 51. minutě natáhl z dálky lanžhotský stoper Milota a svou čtvrtou brankou na podzim vrátil Lanžhotu vedení – 2:3. To vydrželo hostům jen čtvrt hodiny. Poslední slovo si vzal Skočovský, který uklidil balon do brány poté, co před něj Odráška vyrazil Hlochovu střelu – 3:3. Zbytek utkání byl rozkouskovaný, bylo vidět množství faulů a zdržování. Lanžhot se sice s remízou smířit nechtěl, ale jeho útočná snaha byla bezzubá. Oba soupeři si tak rozdělili po bodu.

 

TJ Sokol Lanžhot / web



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Radomír Víšek (trenér): Diváci viděli šest branek, pro ty ochozy se to hlavně hraje. Myslím, že viděli pěkný fotbal, bylo to derby se vším všudy, byly tam góly i emoce. Mrzí mě, že tam máme stále okénka v obraně, dostáváme jednoduché góly. Nabádal jsem ale kluky, ať mají dobře nastavenou hlavu, v kabině jsme si řekli, že chceme vyhrát. Žádné hraní na remízu. Byl to ale nakonec remízový zápas, se všemi okolnostmi kolem máme zasloužený bod. Klukům musím poděkovat za bojovnost, odjezdili to úplně perfektně, od gólmana až po posledního náhradníka. Jsem rád, že tu máme kolektiv, který dobře šlape a věřím, že na podzim ještě nějaké body uděláme.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Z naší strany to byl slabý zápas, s mnoha nepřesnostmi, bylo tam málo kvality z naší strany, spousta podprůměrných výkonů. Ještě v prvním poločase jsme měli více balon a kontrolu nad zápasem, nehráli jsme špatně. Po poločase to ale bylo hektické, bez myšlenky, lehké ztráty balonu. Nemůžeme se vymlouvat ani na těžký terén, který kombinaci nepřál. Náš výkon je pro mne prostě zklamáním. Se vším respektem k soupeři, nemůžeme si dovolit dostat v Břeclavi tři branky, mužstvo směrem dozadu nefungovalo, jak má. Musíme si to rozebrat na videu a něco si k tomu říct. Byl to pro nás hodně nevydařený zápas, jako bychom ještě celé dopoledne prospali.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - F. Grábl [-] , J. Fiala [-] , M. Skočovský [-] , M. Mikáč [-] , C. Hynek [-] (72. T. Trčka [-] ) , R. Knotek [-] , J. Hloch [-] , T. Kovařík [-] (22. T. Vocílka [-] ) , Š. Herman [-] , M. Malacka [-] (58. M. Kriston [-] )

TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] , M. Totka [-] , R. Svoboda [-] , P. Šenk [-] (58. R. Ciprys [-] ) , T. Ravas [-] (66. T. Kollár [-] ) , A. Pidruchnyi [-] (46. L. Koprna [-] ) , J. Krč [-] , T. Milota [-]

ŽK: 16. D. Fibingr , 80. T. Trčka , 90. M. Kriston - N. Včelka , 16. P. Šenk , 85. J. Krč , 86. T. Milota , 90. E. Burac .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - DROZDY Luboš, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Petr Štancl
Tip experta: výhra hostů

Lanžhot v derby potvrdí svou kvalitu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 17:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:11

Tip: výhra hostů