4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice si poradily s Tasovicemi


Branky


10

Hosté vedli, ale domácí po přestávce zabrali a dokráčeli ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Ze začátku zápasu měl více práce domácí gólman. Speřice se do zakončení moc nedostávaly a hosté jednu ze svých příležitostí dokázali přetavit v gól. Obrana byla nedůrazná, centrovaný míč se dostal ke kapitánovi Lapešovi, který z blízka obstřelil Švece a poslal hosty v 17. minutě do vedení - 0:1. Speřice se dostaly k několika standardkám, ale bránu neohrozily. Do protiútoku s vidinou druhého gólu rychle vyrazil hráč Tasovic, ale za žlutou kartu ho zastavil Řezáč. Zakončení Eremiáše, které bylo jedním z mála, našlo náruč gólmana hostů. Po více než půl hodině hry byl pár metrů před vápnem faulován Vlček a sudí nařídil standardní situaci, kterou nakonec zahrával sám faulovaný. Odražený míč se dostal k Honzárkovi, který zakončil do šibenice a krásnou brankou vyrovnal - 1:1. Chvíli před koncem poločasu se skvělým „hokejovým“ zákrokem proti Paculovi blýskl Švec, když nohou vytáhl balón mimo bránu a udržel vyrovnaný stav utkání.

Domácí po přestávce rozhodli

Další zakončení kapitána Lapeše mířící do brány vytáhnul domácí gólman. Poté se více do hry dostaly i Speřice. Prudká střela Tasovic mířila mimo bránu. V 60. minutě udeřili domácí podruhé. Soukup si přihrál s Merunkou a vystřelil na bránu. Od zadní tyče se míč odrazil do brány a fanoušci propukli v jásot - 2:1. Hra pokračovala, do konce utkání zbývalo ještě třicet minut a nic nebylo jisté. Přízemní střelu Vlčka chytil gólman hostů. Tasovice se snažily útočit, ale Speřice balóny včas odrážely. Z jednoho odkopnutí se k balónu dostal Svoboda, který přesnou přihrávkou mezi obránci našel Pecha. Ten pokračoval téměř sám na gólmana Koukala, šikovně ho překopl a v 75. minutě tak zvýšil - 3:1. Tasovice se nevzdávaly a stále útočily. Hráči Speřic čekali na brejky. Po rohovém kopu tasovická hlavička mířila do brány, ale na gól to nestačilo. Míč chytil Švec, rozehrál a bránícímu hráči míč skočil přes nohu, směrem k bráně. Tam na míč číhal Svoboda a zakončil po zemi k zadní tyči a v 90. minutě zpečetil výsledek utkání – 4:1.

TJ Dálnice Speřice / web

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): Získali jsme veledůležité tři body, i když po prvním poločase to na výhru nevypadalo. Soupeř byl lepší, fotbalovější. Dali jsme šťastný vyrovnávací gól, a to nás dostalo do stejné výchozí situace. Ve 2. poločase jsme se zlepšili v pohybu, ve hře jeden na jednoho a dokázali jsme proměnit brankové příležitosti, když jsme chodili do otevřené obrany. Výsledek 4:1 je pro hosty krutý, ale pro nás povzbuzující.




Sestavy


TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - P. Honzárek [-] , M. Řezáč [-] , M. Fukan [-] - L. Kolčava [-] , D. Jančík [-] , M. Eremiáš [-] (46. J. Merunka [-] ) , D. Vlček [-] , P. Pech [-] (88. V. Zach [-] ) - P. Soukup [-] , P. Svoboda [-] (91. P. Šíma [-] )

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , L. Císař [-] (81. A. Ryška [-] ) , P. Pacula [-] , M. Garčic [-] (59. P. Šuba [-] ) , M. Moravec [-] (63. P. Štancl [-] ) , P. Lapeš [-] , T. Navrátil [-] , L. Hrazdílek [-] , P. Železný [-] (81. P. Bakaj [-] )

ŽK: 25. M. Řezáč , 51. L. Kolčava , 84. D. Vlček - 75. P. Lapeš , 75. R. Švarc .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Marek Daniel - NEJEZCHLEB Miroslav, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Štancl
Tip experta: výhra hostů

Vítězství Tasovic, nic jiného tipovat nemohu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 17:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:11

Tip: výhra hostů