2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot zvládl roli favorita


Branky


13

Hosté nezvládli první poločas a odjeli s nulou na kontě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Papírové předpoklady před utkáním dávaly šanci na vyrovnaný duel, tři stovky diváků byly ale nakonec ještě spokojenější. Výraznou územní převahu i držení míče totiž měli domácí. Hosté se v první půli prezentovali pouze jedinou větší šancí, kterou ovšem Odráška vyrazil na roh. Od té doby už byly na trávníku prakticky jen domácí, kterým Havlíčkobrodští nechávali až příliš prostoru. V 8. minutě se Burac teprve zastřeloval těsně vedle, ve 13. minutě už mu to ale vyšlo. Narazil si na levé straně s Pidruchnyim, prošel podél celého velkého vápna, ve správnou chvíli zasekl a zamířil do protipohybu gólmana – 1:0. Ve 24. minutě už to bylo o dvě branky. Domácí kapitán Mikúšek založil sám útok, protáhl ho středem a pak byl v pravou chvíli na správném místě na zadní tyči, kde uklidil za záda hostujícího gólmana střílený křižný centr a oslavil svou druhou podzimní trefu – 2:0. Lanžhot pak měl ještě další dobré šance, jelikož jim hosté stále dávali dostatek prostoru. Svobodovi ale v poslední chvíli ve vápně ukopl balon obránce a Buracovu střelu vyrazil brankář na roh, jinak mohl být rozdíl ve skóre už o poločase ještě vyšší.

Domácí si vedení pohlídali

Obraz ve druhé půli si prakticky nezměnil. Hosté rezignovali na útočné snahy a v bloku čekali, co vymyslí domácí s balonem na kopačkách. Za celou druhou půli nemusel Odráška zasahovat, domácí obrana zcela vynulovala nejlepšího střelce divize Coufala a trenér ho po 70 minutách stáhl ze hry. To hostující brankář Soukal musel několikrát prokázat své dovednosti při střelách Svobody a Burace, které jej slušně protáhly. V utkání s minimem faulů si tak Lanžhot připsal relativně snadné vítezství 2:0.

 

TJ Sokol Lanžhot / web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Havlíčkův Brod za tu dobu, co se s nimi potkáváme, vnímám pořád stejně. Mají dobře zvládnutou defenzivu v bloku a nikdy jsme to s nimi neměli lehké. Paradoxně tento zápas měl asi nejsnadnější průběh, ačkoliv jsou letos v tabulce vysoko. Možná to vypadalo jednoznačně, ale kluky to určitě stálo hodně sil. Takto se mi ta hra líbila, takto by to mělo podle mě vypadat. Držíme balon a nedáváme jej soupeři. Možná by lidé chtěli vidět více gólů a více šancí, ale takto jsme si to dnes nastavili a kluci to do puntíku splnili. Kromě první šance v desáté minutě jsme toho soupeři moc nedovolili, hned po ztrátě balonu jsme presovali, abychom jej získali zpět. Je podstatné, že máme i na lavičce kvalitu, že můžeme hlavně ty krajní hráče, kteří jsou naším pojetím hry fyzicky nejvíce vytěžovaní, bez problémů točit dle aktuální formy. Teď nás čeká derby s Břeclaví, a i když je tam teď tabulkový rozdíl i rozdíl ve zkušenostech a hráčské kvalitě, nemůžeme se dívat na předchozí výsledky. Vždy to s nimi bylo těžké. Je to specifický zápas, ale připravíme se na něj jako na každého jiného soupeře. Doufám, že potvrdíme roli zkušenějšího týmu a neukončíme naši sérii bez porážky právě v Břeclavi.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] (85. T. Kollár [-] ) , M. Totka [-] (85. N. Včelka [-] ) , R. Svoboda [-] (67. R. Ciprys [-] ) , P. Šenk [-] , T. Ravas [-] (78. L. Koprna [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , J. Krč [-] , T. Milota [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - J. Pavlík [-] (80. D. Málek [-] ) , A. Novák [-] (59. J. Válek [-] ) , M. Miška [-] , J. Coufal [-] (70. M. Vrzal [-] ) , D. Fikar [-] (80. P. Víšek [-] ) , M. Cakl [-] , V. Hloušek [-] , A. Dejl [-] , J. Pavlas [-] (59. J. Pabousek [-] ) , M. Pavlík [-]

Počet diváků: 293. Rozhodčí: Vlk Ondřej - TOMANEC Josef, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 10:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 07:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 21:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 21:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 21:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 21:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 21:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 16:38

Tip: výhra hostů